1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Video Fifa 10

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez acric, Styczeń 21, 2010.

  1. acric

    acric Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    Cześć
    Mam pytanie jak można wrzucić filmik z gry na serwer ea?

    proszę o odpowiedź
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    No pewnie, że można. W czasie replayu wciskasz przycisk (zapomniałem jaki) i filmik leci na serwery EA :)
     
  4. acric

    acric Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    jak możecie to powiedźcie jaki to przycisk :)
     
  5. kacper9507

    kacper9507 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    przecież pisze tam jaki :) to był przycisk Y albo X chyba,kurde acric nie chciałem ci dziękować przez przypadek nacisnąłem :(
     
  6. acric

    acric Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    spoko, ja wam dziękuję :)
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  8. siwydzik91

    siwydzik91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Może wiecie czy da sie "symulować faul" w fifie 10 jesli tak to jakimi przyciskami
     
  9. kacper9507

    kacper9507 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    z tego co wiem to się nie da w fifie 10 ale w pes 10 się da
     
Wczytywanie...

Poleć forum