1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

VIDEO_TS, AUDIO_TS,co sie da z tym zrobić

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Mikeros, Grudzień 13, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Mikeros

    Mikeros Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam. Wiem jak otrzymać z nagranej płytki z grą na X 360 obraz iso i plik .dvd , aby nagrać ją ponowie. Udało się to w przypadku 3 gier, jednak gdy robiłem tak z MW 2, wyskoczył jakiś błąd przy 56%. Próbowałem już 3 razy na 2 kompach w sumie.Nic nie dalo to. Płyte musiałem dziś oddać,lecz na wszelki wypadek zgralem na dysk twardy te pliki VIDEO_TS I ADUIO_TS . Czy da sie coś z tego zrobić, aby otrzymać obraz i móc co nagrać na inną płytę?? Jakim programem. Czy może prostu zrobić jako dysk z danymi?? Gra poprawnie chodziła na xboxie 360.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. arturwiecki

    arturwiecki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    kosmos
    img burn wypalałeś a na jakich płytach
     
  4. Mikeros

    Mikeros Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Gra na jest na płycie verbatim, jednak w sumie jej juz nie mam. Mam tylko pliki z tej płyty, nadadzą się do czegos?
     
  5. arturwiecki

    arturwiecki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    kosmos
    a wszystko się nagrało na tą płyte czy staneło przy nagrywaniu
     
  6. arturwiecki

    arturwiecki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    kosmos
  7. Mikeros

    Mikeros Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ehh, chyba nie rozumiesz. Kuzyn się pozyczył gier od kumpli i musiał je dzisiaj oddać. Więc podczas naszego wczorajszego grania dawałem create image file from disc w imgburn. Otrzymywałem te dane jakie są potrzebne do nagrania na dysku i mogę nagrać na płyty żeby grać. Jednak nie udało się tak zrobić w przypadku cod:mw2 .Podczas procesu otrzymywania obrazu na dysk wyskoczył błąd. Przekopiowałem te pliki z płyty pożyczonej na dysk w nadziei że da się coś z tym zrobić. Więc się pytam czy coś się da czy nadają się do wyrzucenia. Bo mi się nie chce tyle ściagać tej gry. I w jaki sposób?
     
  8. arturwiecki

    arturwiecki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    kosmos
    Aha jeżeli nie udało ci się przegrać płyty na kompa to chyba logiczne że jej nie wypalisz bo nie jest do końca nagrana
     
  9. tinOFbeer

    tinOFbeer Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Breslau
    Nic nie zrobisz z tymi plikami, musisz zrobic obraz plyty zeby nagrac na druga. Jesli nie da sie zrobic obrazu/przegrac to znaczy, ze plyta jest prawdopodobnie porysowana w jakims miejscu i nie mozna jej odczytac.
     
  10. Mikeros

    Mikeros Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No to lipa. A nagranie jako płyta z danymi nie ma szans żeby zadziałało??
     
  11. tinOFbeer

    tinOFbeer Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Breslau
    Nie bo xbox by i tak tego nie odczytal ale nie udalo ci sie nawet zczytac do konca danych z plyty wiec i tak lipa.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum