1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Viking

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez wisba, Kwiecień 16, 2008.

  1. wisba

    wisba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2007
    Posty:
    126
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Krk
    W vikingu jak chodzisz na mapke i dajesz lb mam pokazane ze mam helm jak go zalozyc???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Grzelus301

    Grzelus301 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2008
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Viking

    Bardziej nadawał by się dział "Gry" :) W Vikingu nie można upiększać itp. postaci :) Ten hełm jest z jakiejś misji jak dobrze pamiętam i będzie do czegoś potrzebny jeszcze :)
     
  4. zaku666

    zaku666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Odp: Viking

    heh dolacze sie do tematu z pytaniem, w 2 swiecie w polowie mapy trzeba rozwalic baraki i tu pojawia sie moje pytanie - czy mam wszystkich rozwalac po drodze ?tzn 2 bossow + chba z 20 tych malych czy jest inny sposob ... nie wiem czy posiadam az tak dobre zdolnosci walki :-X
     
  5. misiek8

    misiek8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2007
    Posty:
    734
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    In an ODST armor waiting to drop
    Odp: Viking

    Bez problemow mozna ich rozwalic.I chyba bedzie to jedyna metoda.
     
  6. sjespan

    sjespan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2007
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Viking

    Ja mam inne pytanko :
    W 3 krainie po wygranej pierwszej bitwie muszę przejść przez taką wielką brame jak to zrobić ?
    Kombinowałem różnie ale nic :p
    proszę o pomoc i z góry dzięki
     
  7. kepaic

    kepaic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2007
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    krk
    Odp: Viking

    Do tej bramy dochodzi sie naokolo, gorskimi sciezkami, od polnocy o ile pamietam. W sumie to znalazlem ta sciezke przez przypadek. Potem otwierasz brame, schodzisz na dol i mozna przez nia przejsc.
     
  8. sjespan

    sjespan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2007
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Viking

    ..Sprawdzałem chyba wszystkie ale sprawsę jeszcze raz :-D dzięki za pomoc ... ide grać :-D
    pozdr. i jeszcze raz dzięki
     
  9. Daniok

    Daniok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2008
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Viking

    witam ja mam problem z tym mostem jak go opuścić wybiłem wszystkich przeciwników na dole i nie wiem co dalej :'(
     
  10. jigga

    jigga Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 31, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Viking

    Chodzi o most na 1 mapce? Jeśli jak to gdzies tam masz taką wielką "dźwignie" którą trzeba zakręcić o ile się nie myle, to trzeba iśc w prawo, przeskoczyć przez płot w miejscu gdzie nie ma kolców i dalej chyba była wspinaczka na góre. Dalej powinieneś sobie poradzić.

    Mam nadzieję, że to o to chodziło, jeśli nie to sorry.
     
  11. koleS

    koleS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Viking

    Witam mam problem w chyba juz ostatniej mapce, mam wykonane wszystkie chyba juz zadania ,tak mi sie przynajmniej wydaje jak patrze na mape, wszystkie clany uwolnione, smok przyzwany, a mimo to , przy fortecy Hel mam wszystko wypelnione oprocz jednego, a mianowicie liberate one more viking clan. Rzecz w tym, że nie widze na mapie tego jeszcze jednego clanu do uwolnienia ... I kurde tak to juz bym szedl na ostateczna bitwe a cos chyba przeoczylem, mam jeszcze niewypelnione te "kegi" u innkeepera w thorvik czy jakos tak, takie beczułki przy plaży trzeba zbierac i on za to zloto daje - ale chyba nei o to chodzi? W kazdym badz razie znalazlem dwie z nich i oddalem a on nadal chce wiecej, czyli gdzies chyba jeszcze jest pare utknietych, ale juz mi sie nie chcialo jak debil latac wzdluz plazy szukac browca dla tego frajera ;/ i tak nie wiem co zrobic.. pomocy plz. Wydaje mi sie, ze uwolnilem wszystkich ktorych sie dalo - nie wypelnione mam tylko kółko w thorvik dotyczace tego questa z kegami od innkeepera, bo przynioslem mu tylko 2 ( na ile to nie wiem ) i liberate one more viking clan przy kółku na mapie dotyczącym fortecy Hel. Nie wiem czy jak mu przyniose wszystkie beczki to moze jego banda sie od mnie przylaczy i to o to chodzi??? Znalazlem jedną na plazy nna poludniowy-zachod od thorvik i jedna zaraz na wschod od miasta thorvik po takich kamieniach sie skacze przy lawie, jak ktos wie gdzie sa pozostale to plz help
     
  12. Daniok

    Daniok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2008
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Viking

    witam znowu mam problem w pierwszej mapie w ruinach zamku wałczyłem z bosem i zdobylem dragon amulet poszedłem go naładowac do tego fortu i zniknął mi z ekwipunku co mam dalej robić ??
     
  13. jigga

    jigga Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 31, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Viking

    No teraz to chyba czas wezwać smoka i walczyć ;)
     
  14. Daniok

    Daniok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2008
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Viking

    ale właśnie nie wiem gdzie do wezwać w tym jednym miescie kolo areny jest takie podwyższenie jak na nie wchodzę to pokazuje że nie mam amuletu :'(
     
  15. jigga

    jigga Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 31, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Viking

    To zobacz, których miejsc na mapie nie zaliczyłeś. Teraz już nie pamiętam co i jak tam było.
     
  16. tomala1

    tomala1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2007
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Viking

    w 3 mapce jest jeden kamień, musisz go wykraść bodajże z Thornviku (przechodzisz pod ogromnym mostem i skradasz się do miejsca zaznaczonego na mapce) , poszukaj na znaczkach na mapie tam wszystko pisze co i gdzie zdobyć.
    Tego hełmu nie mozna założyć jest on potrzebny do wykonania questa nie pamiętam dokładnie jakiego :)
     
  17. wisba

    wisba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2007
    Posty:
    126
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Krk
    Odp: Viking

    jak mam przywolac smoka??
     
  18. elarono21

    elarono21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2008
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Stargard
    Odp: Viking

    musisz zdobyc amulet i do przywolania smoka jest odpowiednie miejsce .. stajesz na takim kamieniu i jazda ogien .
     
  19. wisba

    wisba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2007
    Posty:
    126
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Krk
    Odp: Viking

    dzieki ale w ktorym miejscu mam stanac??
     
  20. elarono21

    elarono21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2008
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Stargard
    Odp: Viking

    qrde nie pamietam w ktorym to miejscu na mapie dokladnie bylo bo teraz na 2 mapie jestem ale cos tak kminie ze to bylo gdzies kolo ruin zamku .
     
  21. zaku666

    zaku666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Odp: Viking

    na mapie masz zaznaczone kuleczkiem to miejsce... masz stanac w samym srodku tego w takim swiecacym sie kole i nawalasz na B on zaczyna jeczec i juz gotowe.

    btw wczoraj skonczylem cala gre na normal :D :D zaraz bede to meczyl na HARD :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum