1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

VOBIS jaka płyta głowna w Xboxie 360 ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez edenek, Sierpień 17, 2010.

  1. edenek

    edenek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poł‚aniec, Poland
    Zamierzam kupić Xboxa 360 w Vobisie ale sprzedawca nie jest w stanie odpowiedzieć mi na pytanie jaka płytę główną będzie posiadała konsola (zależy mi na Jasper). W opisie produktu doczytałem ze w zestawie jest moduł pamięci 256 mb ... ale to wyklucza Jaspera. I mam problem jak ktoś zna odpowiedź proszę o pomoc:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    dlaczego 256mb wedlug Ciebie wyklucza Jaspera? Poza tym teraz w sprzedazy masz tylko i wylacznie Jaspery i Valhalle (Slim).
     
  4. edenek

    edenek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poł‚aniec, Poland
    Bo gdzieś na forum wyczytałem ze Jasper ma wbudowane 256 lub 512 mb, a nie dołączoną karta pamięci.
     
  5. ls29

    ls29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    na Wszystkich jasperach arcade pisze 256MU, a to nie znaczy ze ma karte pamieci. Powiem wiecej - na jaserach 512MB tez pisze 256MU
     
  7. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    W Vobis są tylko Jaspery. Sprawdzałem. Jak nie wiesz i kupujesz w sklepie poproś Pana niech otworzy pudełko.
     
  8. edenek

    edenek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poł‚aniec, Poland
    Dzięki za pomoc :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum