1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

W czasie aktualizacji błąd (brak ekranu, 3 czerwone diody)

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez herdins, Styczeń 13, 2010.

  1. herdins

    herdins Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kosz
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kazek76

    kazek76 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2008
    Posty:
    201
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    RYBNIK
    jaki kod błędu?
     
  4. paysker

    paysker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szwecja
    kolega nie wie jaki bład kodu bo ma ciemny ekran czyta sie ze zrozumieniem ;>
     
  5. kazek76

    kazek76 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2008
    Posty:
    201
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    RYBNIK
    Po twojej odpowiedzi, to wydaje mi się, że nie tylko jego ekran jest "ciemny"
     
  6. qatroo

    qatroo Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Być może jakiś błąd z aktualizacją, wyjmij pendriva i połącz się ponownie. Jeśli to nie zadziała to odepnij wszystko i podłącz ponownie.
     
  7. kazek76

    kazek76 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2008
    Posty:
    201
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    RYBNIK
    włącz konsolę i jak będą czerone diody, trzymaj przycisk SYNC i klikaj na WYSUWANIE napędu - po każdym kliknięciu będą się palić czerwone diody. 4 to 0, 3 -3 itp. nr. jest 4 cyfrowy - nikt nie jest jasnowidzem :/ Podaj też nr. aktualizacji, czy była to najnowsza??
     
  8. jerro

    jerro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    chyba nie zrozumiałeś kolegi ...wyłacz X i włącz i poczekaj aż 3 diody zaczną migać na czerwono, teraz naciśnij i przytrzymaj sync up jednocześnie naciśnij przycisk wysuwania napędu i obserwuj diody - to pierwszy numer kodu-jak migają wszystkie 4 to kod 0- więc spisujesz 0 , jak jedna miga to 1 , dwie to 2 , trzy to 3.Po odczytaniu 1 kodu puszczasz przycisk wysuwania i naciskasz ponownie i odczytujesz drugi kod, tak samo robisz 3 i 4 raz .I dopiero wiadomo jaki kod błędu.

    z tego co podajesz jako 4422(czyli 0022) to błąd E10 czyli procesora
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    0022 mial kumpel po wrzuceniu zlego nanda - konsole naprawia tylko na gwarancji.
     
  10. arturwiecki

    arturwiecki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    kosmos
    wciśnij na pena inną aktualizacje a te kody błędu to może żle coś robisz o ile mam racje to kod powinien być 1013
     
  11. arturwiecki

    arturwiecki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    kosmos
    sprawdzałeś wogóle aktualizacja może być spiepszona bo po co niby do tego kod błóędu jeszcze jedno zobacz na zasilacz czy czasami niema diody czerwonej
     
  12. arturwiecki

    arturwiecki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    kosmos
    to już poważniejsz sprawa luty poszły na spacer pod prockiem
     
  13. Senseipl

    Senseipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Lepiej daj do serwisu który tym się zajmuje <tzn konsolami w tym xboxem360> Na forum masz ogłoszenia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum