1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

w jaki najtańszy sposób podłączyć pada z xboxa do pc?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez korni93, Lipiec 13, 2010.

  1. korni93

    korni93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam posiadam 2 pady bezprzewodowe do xboxa i zależy mi na padize którego podłączę do pc.jak zrobić to najtańszym kosztem bo myślałem nad tym by sprzedać jednego pada i kupić pada z możliwością podłączenia pod pC..jednak będę musiał dużo dołożyć bo pad xbox/pc kosztuje prawie 150zł a swojego pada który jest w stanie b.dobrym za wiecej niż 80zł pewnie bym nei sprzedał.powiedzcie więc jakim sposobem mogę podłaczyć pada od xboxa do pc?może są jakieś tnie adaptery,sterowniki?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    teraz byly po 109zl pad bezprzewodowy + odbiornik wiec cena dobra.
     
  4. korni93

    korni93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ale gdzie?ja niestety na allegro nie widziałem niestety.na taki zestaw mógłbym się pokusić..
     
  5. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  6. korni93

    korni93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ;/ nie wiadomo czy będzie miał jeszcze.ogólnie na gwałt mi to nie potrzebne ale tak w ciągu 4 miesięcy musze mieć ;d choć najlepiej teraz.ale jak tak patrze to może poczekam do przeceny skoro nie ma inneog sposobu
     
  7. neoandrew

    neoandrew XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    375
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Najtańszy sposób to przylutować 4 kabelki do górnego złącza pada, a z drugiej strony podłączyć je do złącza usb, złącze do pc + instalacja sterowników i gramy!

    Piszę o przylutowaniu, bo kable od m$ tylko są dostępne w zestawie z play&charge kit, tak więc o ile jakoś takiego nie zdobędziesz (a na allegro są takie http://www.allegro.pl/item1118378137_kabel_do_ladowania_akumulatora_wroclaw.html) to przylutowanie to najtańsza opcja.

    Pady do x'a i do pc nie różnią się niczym po za tym że bulisz za odbiornik jeśli masz bezprzewodowego, pada z kablem można podłączyć bez niczego, a dzięki lutowaniu możesz też bezprzewodowego podłączyć bez odbiornika.

    P.S. Zaznaczam, że pytałeś o opcję najtańszą, a nie najlepszą/akceptowalną. Ale najtaniej z rozsądkiem jest kupić kabel.
     
  8. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
  9. neoandrew

    neoandrew XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    375
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    up Nie, najtaniej jest kupić sam kabel!
     
  10. korni93

    korni93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    !neoandrew ale czytalem że te kable nie współpracują z PC i jak podłączają nie którzy to pc im tego nie wyszuka..duzo takich opini było..możesz dać mi 10% gwarancji ze to zadziała?
     
  11. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    Właśnie podobno nie działa przez ten kabel do ładowania.
     
  12. korni93

    korni93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    to jak z tym kablem?
     
  13. neoandrew

    neoandrew XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    375
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie działa ponoć oficjalnie ze sterownikami m$ chociaż m$ takie stery udostępnia, jedni piszą, że działa z ich sterami inni nie, ale ze zmodyfikowanymi sterownikami też działa, tylko trzeba poszukać.
    Jeszcze inni twierdzą, że od visty i wyżej wykrywa automatycznie (drivery m$ Software Download)

    Jestem pewien że jak już będziesz miał ten kabel to uda ci się to uruchomić, sam też niedługo go kupuję.
     
  14. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
  15. korni93

    korni93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    chyba jednak spróbuję zaryzkowac z tym kablem..najwyżej 20zł pójdzie w pi...ale będę miał ładowarke :D.mam W7.szkoda ze to nie potwierdzone..może znalazł byś jakiś filmik który pokazuje że to nie blew i faktycznie działa?
     
  16. RaaDeeK

    RaaDeeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    nie mogę się powstrzymać...
    pisze się BLEF!!!
     
  17. korni93

    korni93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    spokojnie wiem o tym wkradła mi się literówka..
    powiedźcie jak z tym kablem jest tu ktoś komu to działa?
     
  18. korni93

    korni93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ponawiam działa???
     
Wczytywanie...

Poleć forum