1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

W jaki sposób można cofnąć przeróbkę?

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez Szumotal71, Lipiec 14, 2012.

  1. Szumotal71

    Szumotal71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
    Mam taką sprawę. Muszę cofnąć przeróbkę z LT+3.0 na LT+2.0. Wgrałem oryginalny firmware do napędu - jest okej. Chodzą tylko gry oryginalne. Później wgrałem na niego LT+2.0. Jednak gry już nie chodziły - cały czas miałem komunikat o nierozpoznanej płycie. Tak, jakby w napędzie był firmware LT+3.0. Coś robię źle?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    może masz cichą aktualizacje ?
     
  4. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Jedno pytanie mi się nasuwa. Po co chce to robić?
     
  5. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    pewnie żal mu płyt na kilka gier xgd3 albo ap 2.5
     
  6. Szumotal71

    Szumotal71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
    Nie mi żal płyt - żal płyt osobie, której przerabiałem xbox'a. Koniecznie chciał mieć najnowszą przeróbkę do jednej gierki. I zamiast przerobić gierkę - chciał przerobić konsolę, chociaż go uprzedzałem. Teraz koniecznie chce cofnąć przeróbkę do starej wersji.
     
  7. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Żaden żal płyt, niech zrobi MediaSpeedEdit (jakoś tak) i sobie nagra na LT dowolnymi. Ewentualnie jak nie ma iHASa to nie ma problemu.
    Co do pytania - nie widzi płyt bo pod LT+3.0 jest topologia więc LT2.0 jej nie wykrywa. Musiałbyś wyjąć topologie przed nagrywaniem na LT2.
    Jeśli ma iHASa to zabawy jest za dużo by to się to opłaciło.
     
Wczytywanie...

Poleć forum