1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

W jaki sposób przerobiony jest mój xbox?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Loukasz, Wrzesień 27, 2013.

  1. Loukasz

    Loukasz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam Was wszystkich ;)
    Jestem kompletnie nowy w temacie konsol, próbowałem przekopywać tematy FAQ etc. itd. , jednak szczerze powiedziawszy nie znalazłem odpowiedzi. Otóż moja sytuacja wygląda następująco: kupiłem od znajomego xboxa, wersja chyba premium, dysk 120 gb. Do tego mnóóóstwo gier (no, w wersjach "zapasowych") . Wszystkie one śmigają, jednak najnowsze produkcje są z roku chyba 2011. Gdy pytał go o to jak wygląda sprawa z nagrywaniem nowości (np. FIFA 14, GTA V) powiedział mi, że będę musiał go jeszcze bardziej przerobić. I teraz nachodzi mnie pytanie- czy jest to konieczność? I w jaki sposób jest więc przerobiony ten xbox? Jak mogę to sprawdzić, bo jestem w konkretnej kropce.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jeszcze bardziej przerobić - hah :D
    Zapewne masz LT2.0, ... sprawdzić to możesz nagrywając płytę z grą albo pod LT2.0 albo pod LT3.0 i sprawdzając czy odpali :)
    Na forum znajdziesz odpowiednie poradniki jak nagrać.
     
    1 osoba to lubi.
  4. Loukasz

    Loukasz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak, wiem, że to brzmi... samemu brak mi słów ;D . W każdym razie nie jestem w ogóle ogarnięty w temacie, więc nawet coś takiego łykam. Hmm... Czyli jeżeli mam LT 2.0 bądź 3.0 to nie będzie problemu by i nowsze produkcje nagrać na płytkach i grać w nie, czyż nie?
    Czy mógłbyś mi polecić jakąś mało ważącą gierkę, którą mógłbym szybko ściągnąć w wersjach pod LT 2.0 i 3.0, wypalić i zobaczyć czy śmigają? Z góry dzięki ;))
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  6. Loukasz

    Loukasz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy Dash: 2.0.12625.0 świadczy jakoś o wersji LT?
    Jeśli tak to co powinienem zrobić w pierwszej kolejności, aby tą konsolę teraz ogarnąć, bo otrzymuję od kumpla bardzo sprzeczne informacje (że tam nawet LT 1.6 nie ma... ;/ )
     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    To świadczy że jest tam stare lt, zaktualizuj do lt3.0 lub daj do serwisu żeby Ci zrobili..

    Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 4
     
Wczytywanie...

Poleć forum