1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

W jakie guitar hero można grać na padzie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kulkers, Lipiec 16, 2010.

  1. kulkers

    kulkers Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2010
    Posty:
    85
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam, moje pytanie tak jak w temacie. Posiadam guitar hero(najlepsze kawałki) i the beatles. obydwie gry wymagają mikrofonu. Czy wiecie może jakie gh można grać na samych padach a nie gitarach i mikrofonach jak na przykład w gh na PC?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kornelm

    kornelm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wszystkie przed World Tour'em
    czyli I, II, III i Aerosmith
     
  4. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    w world tour i pozostale tez sie da grac na padzie, trzeba znac mala sztuczke, ale sterowanie jest inne niz we wczesniejszych wersjach i jest dosc trudno, a mianowicie po wlozeniu plyty do napedu na padzie wciskasz krzyzaka w lewo i nie puszczasz az do zaladowania sie menu gry, wtedy gra odczyta pada jako gitare
     
  5. kulkers

    kulkers Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2010
    Posty:
    85
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    U mnie nie działa

    Możesz dokładniej opisać? W internecie też nic nie ma o tym sposobie
     
  6. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    no jak dokladniej nie da sie dokladniej, moze na xboxie to nie dziala, wiem ze na ps3 tak
     
Wczytywanie...

Poleć forum