1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

W jakim celu trzeba fix'ować Final Fantasy 13 ??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez oranos7, Marzec 13, 2010.

  1. oranos7

    oranos7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    217
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam
    W jakim celu trzeba robic fix 1 i 2 plyty od final fantasy?? Przecież ta gra działa na konsolach PAL. Ciekawi mnie też dlaczego należy robić fix'a tylko 1 i 2 plyty, a 3 pozostawić bez zmian.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. castro

    castro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Żeby pozbyć się błędów ,które prawdopodobnie powstały podczas ,,łamania'' gry.
     
  4. oranos7

    oranos7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    217
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Po sprawdzeniu abgx 1 i 2 płyta (mniemam że jest po fixie) wykazuje identyczne błędy CRC, natomiast 3 plyta jest ok. Więc abgx sie myli ??
     
  5. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Nie , ponieważ tylko płyta 1 i 2 ma błędy a 3 jest OK.
     
  6. kitaone

    kitaone Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak grasz bez fixa w pewnym momencie na 1 płycie gra się zawiesza bodajże przed jakaś walka konkretna.
     
  7. oranos7

    oranos7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    217
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ok, dzieki czyli po fixie 1 i 2 plyta juz nie bedzie wykazywala bledów w abgx ?
     
  8. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Nieprawda , przeszedłem całą 1 płytę nagraną bez fixa i nie było żadnego problemu .
     
  9. kitaone

    kitaone Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Powiem tak że jak zrobiłem fixa to nawet płytek nie sprawdzałem, wypaliłem no i działa, przeszedłem cała pierwsza płytę.

    up
    może miałeś wersje już po fixie. To że się zawiesza pisali panowie w dziale download przy linkach
     
  10. MPiotroV

    MPiotroV Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    bez fixa gra jest po prostu mniej bezpieczna na xbl.
     
  11. rez77

    rez77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jak się robi fixa? Pobieram wersje z lików przeklej z tego forum.
     
  12. kitaone

    kitaone Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Obraz płyty pierwszej i drugiej wsadzasz do jednego folderu z fixem i odpalasz fix.bat.
     
  13. rez77

    rez77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeszcze jedno.Mam przeróbke 1.6.Najpierw zrobić fixa,a pózniej dopiero patchować do wave3 ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum