1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

W trakcie nagrywania, nagrywanie zatrzymuje sie. Clone CD, Imgburn...

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Rafal360, Grudzień 24, 2010.

  1. Rafal360

    Rafal360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam taki probem.

    Nagrywalem gry CloneCD i nagrywalo dobrze az do mometu kiedy to przy ok 50% przestalo nagrywac, tak zmarnowalem 3 plyty ;/
    nastepnie zmienilem program na ImgBurn i nagralem dwie gry po czym znowu sie zacielo raz przy 49%, raz nawet nagrywanie nie wystartowalo.
    Plyty to EMTEC, naped Pioneer DVR-212, czyzby naped padal?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    zwiększ I/O do 128 mb w imgburn u mnie to pomogło .
     
  4. Rafal360

    Rafal360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Chodzi o buffer size?
     
  5. MistrzDzizas

    MistrzDzizas Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak, chodzi o buffer size. Altres jestem Twoim dłużnikiem. Zmarnowałem już kilka verbatimów, bo nagle mi zaczęło się wszystko sypać przy nagrywaniu drugiej warstwy. Dałem I/O 128mb i wszystko śmiga nawet na płytkach titanum za 1,50zł :eek: masakryczna cena, a działają idealnie :D
     
  6. Rafal360

    Rafal360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Bufer Size Dałem na I/O 128mb i to samo, przy 50% nagrywanie zatrzymuje sie ;/
    [​IMG]

    Uploaded with ImageShack.us

    [​IMG]

    Uploaded with ImageShack.us

    Pomozcie ;/
     
  7. Vassi

    Vassi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    551
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Jeżeli to jest przy 50% to img ma problem z przejściem na drugą warstwę. Może to znaczyć że nagrywarka się kończy.
    Ewentualnie spróbuj vermatim użyć
     
  8. Rafal360

    Rafal360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeszcze sprobuje nagrac na innej nagrywarce a jak nie to bedzie trzeba szukac nowej nagrywarki ;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum