1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

W tv mam wejście vga, brak HDMI

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Jameroo, Grudzień 27, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Jameroo

    Jameroo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2007
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kowary
    W tv mam wejście vga, brak HDMI i moje pytanie brzmi:
    Lepiej podłączyć konsole normalnym wyjściem(ma jakąś specjalistyczną nazwę?) do vga, czy z hdmi do vga?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    lepiej chyba normalnym vga
     
  4. pandapl

    pandapl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zdecydowanie VGA, Cinch'e (ewentualnie euro) to tylko 480i (nie najlepsza jakość).
     
  5. Jameroo

    Jameroo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2007
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kowary
  6. pandapl

    pandapl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    HDMI>VGA Obraz cyfrowy>Obraz analogowy
    (Wyjście standardowe xboxowe)>VGA Obraz analogowy>Obraz analogowy

    Mam dziwne wrażenie, że kabli HDMI>VGA niema a jeżeli są to to się nie opłaca

    Edit
    W sumie to technicznie nie możliwe, potrzebował byś konwertera obrazu cyfrowego na analogowy aby w ogóle to działało

     
  7. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    hdmi>VGA NIE MA a nawet jak jest to nie ma prawa dzialac-vga to analog,hdmi to cyfra
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum