1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wadliwa obudowa dysku?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez wolfikx, Listopad 26, 2008.

  1. wolfikx

    wolfikx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2008
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Po włożeniu do dysku do obudowy nie widzi go konsola.

    Czy może być wina obudowy?
    Jak sprawdzić czy faktycznie jest dobra??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    ale to znaczy że co? wkładasz gre i sie nic nie dzieje czy jak?
     
  4. Vookash

    Vookash Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kielce
    Tobie chodzi o obudowę DYSKU TWARDEGO? Czy może o napęd. Bo jeśli o napęd to wystarczy skalibrować laser.
     
  5. wolfikx

    wolfikx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2008
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Oczywiście, że obudowę dysku twardego.
     
  6. Vookash

    Vookash Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kielce
    Może trochę więcej informacji? Informacja jaki dysk włożyłeś by się przydała.
     
  7. wolfikx

    wolfikx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2008
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zakupiłem kiszeń do której włożyłem sflashowany WD 120 Scorpio.
    Po sflashowaniu dostałem, że dysk powinien działać na xbox.
    Niestety w sekcji gdzie jest memorka brak jest dysku aby go sformatować.

    Zrobiłem to na chipsecie intel, dzisiaj dostałem kontroler VIA i jeszcze raz dokonam flash.

    Niestety nie mam konsoli pod ręką więc z wynikiem muszę poczekać do jutra wieczór.
     
  8. wolfikx

    wolfikx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2008
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Problemem był flash.
    Wykonanie flasha na via pozwoliło mi uruchomić ostatecznie dysk :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum