1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Waga Dashboardu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mathes0015, Styczeń 17, 2011.

  1. mathes0015

    mathes0015 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dobra
    Witam mam takie troszkę dziwne pytanie.. Gdyż, iż, ponieważ posiadam zflashowanego x360 < jest to wersja ARCADE bez dysku, tylko z wbudowaną kartą pamięci 512 mb. Jeżeli się nie mylę... I zauważyłem, że zawsze po nowym Updacie miejsca niema a gdy wchodzę na ustawienia> pamięć widzę tylko część zajętej pamięci przez GRY/ PROFILE ale np. jest to zajęte tylko np. 100mb... i wolna przestrzeń do zapełnienia 70 mb... Więc co sie podziało z resztą ?z tym 300MB Oo?


    Jestem pewny, że to przez Dashboardy ponieważ gdy wgrałem pierwszy to było pod koniec 2009 roku jeżeli się nie mylę ;PP to zajęło mi to tam kilkanaście/ dziesiąt MB. Po raz kolejny wgrywałem Dashboard, który był chyba przy Assassin's Creed 2 lub Fifa 2010 World Cup: South Africa itd. i grach z 2010


    Więc Czy jest jakaś metoda żeby odzyskać mb z tamtego starego pierwszego Dashboardu?


    Wiem, że pomieszałem ;) Ale myślę, że kumacie ;P


    Z góry Dzięki :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Instalacja dashboardu z avatarami to jakieś 130MB mniej. Jeśli nie chcesz , możesz usunąć avatary wchodząc w ustawienia > pamięć > usuń aktualizację. I 120MB więcej.
    Albo jak masz pendrive'a to go podepnij. Wejdź w ustawienia > pamięć i będziesz mógł go przystosować do pracy z Xboksem , tak jak zwykły dysk .
     
  4. mathes0015

    mathes0015 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dobra
    wszystko fajnie:D ale gdy wchodzę w " ustawienia > pamięć " pokazuje mi ze żadna aktualizacja nie jest zainstalowana... Może nie tyle co zainstalowana ale ze nie zajmuje miejsca jest 0 MB w zakładce " aktualizacje"


    Więc sądzę, że jedyne co mogę to zrobić Zgrać Savy gier na Pendriva i ewentualnie sformatować kartę i następnie wgrać aktualizację i z powrotem swoje savy o ile jest to możliwe
     
  5. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Bo to nie pisze w folderach pamięci. Tak już jest , że te popaprane ludziki z dashboarda zajmują 120Mb i można je usunąć opcją ''Usuń aktualizację systemu''.
     
  6. mathes0015

    mathes0015 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dobra
    Ok spróbuje... Ale jesteś pewien, że nie usunie to moich zapisów z gier? Szkoda tracić savy z gier jak fifa... Dzięki za udzielanie się ;)
     
  7. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Nic Ci nie usunie prócz tych ludzików. Jeśli wyjdzie kolejna aktualizacja Xboksa , to spowrotem Ci je dogra.
     
  8. mathes0015

    mathes0015 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dobra
    Rozumiem ;) Bardzo mi pomogłeś. Fakt te Ludziki nie są potrzebne ;) A jak niema się dysku jednak stanowi to problem:)
     
  9. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Dokładnie. Ja nie widzę w nich nic pożytecznego , a sam też mam Arcade bez dysku.
    Wgrasz jakąś nowszą aktualizację i Ci spowrotem się pojawią jak będziesz ich potrzebował.
    Polecam przenieść save'y z gier , w które rzadko grasz na pendrive .
     
  10. mathes0015

    mathes0015 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dobra
    Okej myślę, że tak zrobię ;) ale to dopiero gdy nie będę mieć w ogóle miejsca;D ponieważ teraz zostało mi tam kilkadziesiąt mega...


    Temat do zamknięcia ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum