1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Walking Dead Episode 2-5

Temat na forum 'Arcade' rozpoczęty przez dawid813, Grudzień 29, 2012.

  1. dawid813

    dawid813 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    275
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Potrzebny Episode 1 , który jest do 31 grudnia darmowy.
    Reszta episodów jest DRM-Free

    Episode 2
    Kod:
    http://billionuploads.com/s6ocdn3hqzcu
    Episode 3
    Kod:
    http://billionuploads.com/fko12nn91leh
    Episode 4
    Kod:
    http://BillionUploads.com/5hfb1qbx7g6y
    
    Episode 5
    Kod:
    http://BillionUploads.com/rkgytinv713r
    
    Epizody wgrywamy najlepiej Horizon na usb . Z usb na xboxa.

    Źródło : Xbox360iso
     
    5 użytkowników lubi ten post.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. HICKS

    HICKS XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2012
    Posty:
    219
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Dzięki za info ;)

    Nie będzie bana? :D
     
  4. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Jak za Free To raczej bez Bana
     
  5. Lewis

    Lewis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2011
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    103
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Wola śląsk
    trzeba miec przerobke zeby to zainstalowac ?:D bo nie znam sie :d zagralbym w to :D
     
  6. czullo

    czullo Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2010
    Posty:
    148
    Polubienia:
    53
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    z tego co wiem trzeba miec RGH bez tego xbox wyswietla ze dany plik jest "Uszkodzony"
     
  7. kamileqPL

    kamileqPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2012
    Posty:
    310
    Polubienia:
    67
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    to bzdury gadasz. Działa na LT+. Pobrałem za darmo epizod 1 i dograłem inne i śmigają.
     
  8. czullo

    czullo Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2010
    Posty:
    148
    Polubienia:
    53
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a jakim programem dogrywales te epizody ?
     
  9. dawid813

    dawid813 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    275
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    w pierwszym poscie jest napisane , że Horizonem na usb i z usb na xbox , a gra działa nawet na nie przerobionej konsoli bo jest to DRM-free . tylko trzeba posiadać episode 1 aby reszta episodów działały
     
  10. czullo

    czullo Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2010
    Posty:
    148
    Polubienia:
    53
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wgrywalem przez horizona konsola widzi plik jednak nie moge wczytac 2 epizodu mam opcje tylko aby go pobrac z marketu...
     
  11. dawid813

    dawid813 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    275
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    a posiadasz Episode 1 ?
     
  12. czullo

    czullo Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2010
    Posty:
    148
    Polubienia:
    53
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Moja wina wrzucalem wersje z torrentow ktora byla pod jtag, zasugerowalem sie ze nie ma roznicy dlatego ze nazwy plikow jak i ich rozmar byl identyczny wiec nie chcialem sciagac z wolnego i pelnego adware billionuploadu, ale w koncu musialem. jednak tutaj znowu zaczynaja sie schody mam dostepny epizod 2 jednak gra sie wiesza w momencie gdy klikam na PLAY episode 2 ;/
     
  13. Lewis

    Lewis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2011
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    103
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Wola śląsk
    a mozna wiedziec jak to wgrac przez ten program pendrive jzu mam skonfigurowanego do xboxa wystarczy przerzucic tym programem horizon na pendrive i juz ?
     
  14. czeski24

    czeski24 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czy można nagrać na płytę dvd i później zainstalować na dysku?pendrive mi padl...
     
  15. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    nie
     
  16. Lewis

    Lewis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2011
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    103
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Wola śląsk
    haha LOL dziala dzieki ZIOM hehe kolego wyzej jesli masz telefon z karta pamieci to wgraj przez telefon ja tak zrobilem i dziala :D
     
  17. czullo

    czullo Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2010
    Posty:
    148
    Polubienia:
    53
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no dobra ale co jak epizod 2 zawiesza calkowicie xboxa ? nie da sie kontynuowac od save z 1 epizodu... wtf
     
  18. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    To ja mam inne pytanko.

    Pierwszy epizod pobrałem z XBL, ukończyłem go a następnie pobrałem wersję The Walking Dead NTSC XBOX360-P2P, doszedłem do końca czwartego epizodu.
    Czy save z poprzednich wersji będzie działać również i na tej DRM-Free? Nie chce mi się zbytnio przechodzić wszystkiego od nowa, dlatego wolę się upewnić.
     
  19. czullo

    czullo Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2010
    Posty:
    148
    Polubienia:
    53
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    powiniene dzialac tylko pytanie po co bedziesz sciagal epizod 4 jak masz go na plycie :)
     
  20. malyksg86

    malyksg86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2011
    Posty:
    198
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zabrze
    czyli podsumowując, wgrywa się przez program Horizon na pendrive'a, potem na dysk i normalnie działa na nieprzerobionej konsoli o ile ma się pierwszy odcinek i nie ma za to bana?

    edit:
    nie wiem czy mogę o coś takiego prosić ale 3-go odcinka nie można już ściągnąć, jeśli ktoś ma możliwość reuplodu, to bardzo proszę :)

    @pnksa już nie trzeba :) ale jeśli możesz mi dać namiary na ten program horizon chyba, że można także użyć Usb Xtaf Gui
     
  21. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    @czullo - po to by grać z dysku. ; )
    Wersji NTSC niestety nie mogę zainstalować na HDD, nagrana płyta ma cholernie słabą jakość przez co spadek fps'ów występuje średnio co 5 - 10s.
    Zacina się nawet dźwięk lub nawet w najgorszym wypadku sama gra.

    @malyksg86 - dokładnie tak jak napisałeś. Z PC na skonfigurowanego pod X360 pendriva, z pendriva na HDD i grasz ile tylko się da.
    Nie zapomnij wcześniej pobrać EP1 z XBL.
    Bana nie dostaniesz, bo jest to wersja DRMFree.

    Jeśli to dla Ciebie nie problem, to nie łącz się z XBL podczas grania w tę grę.
    Tak dla pewności. ; )

    Trochę dziwne, bo teraz właśnie ściągam EP3.
    Jak tylko ściągne to postaram się go wrzucić ponownie na jakiś serwer.
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum