1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Walniety ihas?

Temat na forum 'iHAS' rozpoczęty przez XboxerFun, Maj 7, 2013.

  1. XboxerFun

    XboxerFun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2013
    Posty:
    103
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam mam nowego ihasa 124b
    Wczoraj 8 płyt na śmietnik wątek -
    http://xboxforum.pl/showthread.php?p=1214415

    Dziś specjalnie kupiłem verbatima 1go mk003
    Wgrany firmware pod nie
    Eeprom smart burn on reszta off
    Opc on burnproof on verify against image on
    Prędkość 4x
    Buffory 241 (bo 512 stary pc nie uciagnie i nagrywa 0,2 co trwa 4h ale teżlipa)
    Tryb awaryjny
    I błąd instalacji na 34%
    Straciłem już12 płyt.
    Próbowałem różnych ustawień tylko 2 płyty nagrane i zainstalowane.
    Czego to może być wina? Starego pc? A może ihas jakąś ma od nowości wadę?

    Edit.
    Wszystko na świeżo zainstalowanym windowsie xp
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Na innym pc sproboj. Stawiam ,ze wina starego za wolnego kompa.
     
  4. XboxerFun

    XboxerFun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2013
    Posty:
    103
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A przy za wolnym pc nie wywalaloby błędu w imgburn podczas samego nagrywania? Za każdym razem jest napisane write complete i 0 błędów w nagrywaniu.
     
  5. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Może napęd w X360 wysiada? Laser może być już słaby, nawet jeśli dobrze czyta XGD2, a gorzej radzi sobie z XGD3 to znaczy, że laser się kończy. XGD3 jest trudniejsze w odczycie.
     
  6. XboxerFun

    XboxerFun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2013
    Posty:
    103
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    FIFA13 i DmC chodzą bez problemu. A reszta nie przechodzi nawet na pc weryfikacji.
     
  7. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    A masz adapter to podlaczone laptop czy stacjonarka? Bufory nie spadaja podczas nagrania? Windows swierzy wmarie?
     
  8. XboxerFun

    XboxerFun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2013
    Posty:
    103
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Stacjonarka bufory nie spadaja windows przed wczoraj instalowany.
     
  9. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Wina tych plyt moze byc sproboj z innymo i media id
     
  10. XboxerFun

    XboxerFun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2013
    Posty:
    103
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Próbowałem na Platinum i verbatim.
    Jutro spróbuję pod laptopem nagrać przez adapter
     
  11. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1532
    Polubienia:
    684
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    jeżeli będziesz nagrywał pod lapkiem przez adapter to mała rada z mojej strony wyłącz w zarządzaniu energią wyłączanie dysku twardego oraz portów usb bo tez ci płyty polecą przerabiałem to u siebie
     
    1 osoba to lubi.
  12. XboxerFun

    XboxerFun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2013
    Posty:
    103
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ok. W ustawieniach mam wszystko ok? Nagrywać na buforach 241 czy 512 będzie jakaś duża różnica? Jutro będę miał tylko jedna płytę więc wolę być pewny.
    Tylko smart burn ma być on?
    Pod mk003
    I 4x nagrywać?
     
  13. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    x4 i opc wlaczone bufor max
     
  14. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Nie przejmuj się tym, że zmarnowałeś kilka płyt. Jeśli w końcu znajdziesz dobre ustawienia, to nie będziesz miał w przyszłości żadnych problemów :) Co do platinum, to ostanio był odgrzewany wątek na ten temat, więc wystarczy przeczytać.
     
  15. XboxerFun

    XboxerFun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2013
    Posty:
    103
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Panowie płyta verbatim przez adapter USB Forza 4 wywala instalacje na 48% ustawienia ok 512 bufory już nie wiem w czym rzecz
     
  16. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Robiles weryfikacje po nagraniu? Soft do verbow? I ustawienia napewno nagrywarki dobre pod verby?
     
  17. XboxerFun

    XboxerFun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2013
    Posty:
    103
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Soft pod verby ustawienia na 100% ok weryfikacji nie robilem bo myślałem że wszystko dobrze będzie...

    Straciłem 16 płyt... 2 się tylko instaluja na dysku
     
  18. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Miales wgrac org soft lt max i ustawic nagrywarke wedlug ustawien np tx lub z forum. Weryfikacje sie robi bo jak ona nie przejdzie kopia kosz, jak mi taky nagra co nie przejdzie kosz ma te mecia itd z tematu tyle maxelle na start padlo mi 5 plyt ,ze ustawienia i media id zrobione a tak 150 plyt zyleta wiec to musi dzialac.
     
  19. XboxerFun

    XboxerFun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2013
    Posty:
    103
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wygrane mam oryginalny soft pod verby od c4
     
  20. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    To cos w ustwawieniach . Jak te gry przechodza weryfikacje to wina lasera xa
     
  21. XboxerFun

    XboxerFun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2013
    Posty:
    103
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak jak pisałem ustawienia ok
    Eeprom tylko smart burn on reszta off bufory 512 burnproof on verify against image on opc on booktype też ustawiony 4 x więc wszystko ok laser wątpię bo FIFA 13 zainstalowana, DmC też i bez problemu. Ktoś wie jaką może być przyczyna?
     
Wczytywanie...

Poleć forum