1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wanted.Weapons.of.Fate-XBOX360

Temat na forum 'Gry' rozpoczęty przez Fasto, Marzec 21, 2009.

  1. Fasto

    Fasto Banned

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    243
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Korczyn
    [​IMG]

    Czy ta gra pójdzie na ixtreme 1.5?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. falcon1984

    falcon1984 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    237
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie pójdzie, gra ma wave3 i wymaga ixtreme 1.51

    Można jednak obraz gry przerobić patchem i wtedy już pójdzie :D
     
  4. Fasto

    Fasto Banned

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    243
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Korczyn
    a jak sie przerabia?
     
  5. fake45

    fake45 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowa Ruda
  6. falcon1984

    falcon1984 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    237
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  7. swiatek94

    swiatek94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2008
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No tak przerabiam , ale od razu dostaje bana ? nawet jak zagram w singla.
     
  8. falcon1984

    falcon1984 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    237
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak grasz w takie gry przerobione tym programem albo nawet masz płytkę z tą grą w napędzie to trzeba być odłączonym od neta.

    Czyli:

    1. Wyjmujesz kabel sieciowy
    2. Grasz w grę spatchowaną z wave3
    3. Wyjmujesz płytkę z grą z napędu
    4. Wsadzasz kabel sieciowy
     
  9. swiatek94

    swiatek94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2008
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tzn. zależy mi tylko na tej grze właśnie (wanted) , ale po twojej instrukcji bana nie dostane ??
     
  10. Wicher

    Wicher Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Radom
    To zależy tylko od M$
     
  11. swiatek94

    swiatek94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2008
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No więc właśnie szkoda , że wprowadzili to Wave-3 , a na 1.51 wszystko będzie okey , w sensie nic nie trzeba patchować ?
     
  12. Angoleiro

    Angoleiro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A chcecie po Warnie? W temacie z gra jest WSZYSTKO opisane. Każdy kolejny post z durnym pytaniem zmusi mnie do wystawienia Warna.

    Pozdrawiam Serdecznie
     
  13. dawidggg

    dawidggg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2008
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  14. maggot6688

    maggot6688 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    7/10 jak dla mnie, bo gra o wiele za krótka no i nie wykorzystany potencjał :) Mogli by zrobić coś na wzór Hitmana, wykonywałoby się zlecenia za kase, ulepszało bronie i kostium, a między zleceniami jakieś misje głównego wątku
     
  15. Kolotek

    Kolotek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2008
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam ! Posiadam Ixtreme 1.4 ,obraz z patchowałem ale jak wlanczam gre wyskakuje aktualizcja gdy daje TAK aktualizuje sie i restartuje konsole , potem znowu wyskakuje zebym zaktualizowal gre i podczas aktualizacja wywala błąd żebym przeczyścił płytkę szmatką ( płyta zera rys , nawet na dysk sie skopiowała i dalej to samo ) Nie mam dostepu do Xlive !
     
  16. Drozdzol

    Drozdzol Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam ! Posiadam Ixtreme 1.5 ,obraz z patchowałem ale jak wlanczam gre wyskakuje aktualizcja gdy daje TAK aktualizuje sie i restartuje konsole , potem znowu wyskakuje zebym zaktualizowal gre i podczas aktualizacja wywala błąd żebym przeczyścił płytkę szmatką ( płyta zera rys , nawet na dysk sie skopiowała i dalej to samo ) Nie mam dostepu do Xlive !
     
  17. falcon1984

    falcon1984 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    237
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ze spatchowanego obrazu nie można zaktualizować konsoli. Ściągnij NXE ze strony Microsoftu, wgraj na pendrive lub DVD i zaktualizuj konsole :) Ja tak zrobiłem i Wanted śmiga
     

Poleć forum