1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Warner Bros. przeprasza za Batmana. Będzie patch

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez -=SETH=-, Listopad 2, 2013.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28070
    Polubienia:
    3212
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]



    Głośno było ostatnio w Internecie o optymalizacji Batman: Arkham Origins, która zawieszając konsolę, wolno doczytując elementy otoczenia, a nawet uniemożliwiając skończenie gry, pozostawiała bardzo wiele do życzenia. Twórcy biją się dzisiaj w pierś, obiecując stosowną łatkę.

    Patch naprawiający poniższe dolegliwości gry powinien być dostępny do ściągnięcia już w przyszłym tygodniu na wszystkie platformy:

    • niemożność kontynuowania gry z poziomu menu
    • spadanie w nieskończoność/wypadanie ze świata (łatka cofa gracza do ostatniego sejwa, umożliwiając postęp w fabule)
    • tryb FreeFlow Focus nie odblokowuje się przed osiągnięciem trzeciego poziomu "Shadow vigilante"


    Twórcy dalej pracują nad problemami pojawiającymi się na X360, które dotyczą uszkodzenia zapisów, freezów i zwiech. Tymczasowo, celem uniknięcia tych błędów, radzi się, by odpiąć konsolę od Internetu na czas grania.​


     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    To dziwne, bo ja grę ukończyłem beż żadnych problemów-oczywiście fabułę, bo w resztę się nie zagłębiałem.
     
  4. voltan91

    voltan91 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    1773
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bytom
    Na PC frustruje zabugowana kratka wentylacyjna, która uniemożliwia odblokowanie wieży w burnley...
     
  5. nemesis48s

    nemesis48s Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2013
    Posty:
    430
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    radom
    Dobrze że są już nowe konsole bo poprzednia generacja radzi sobie coraz gorzej z nowymi grami
     
  6. damianwroc

    damianwroc Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    365
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    [​IMG]

    Aaa bo na nowych konsolach gra wypuszczona z bugami czy bez i tak zawsze będzie działać wyśmienicie...
     
  7. the_mask

    the_mask Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    232
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Suwał‚ki, Poland
    No kurde. Jeszcze do wczoraj zero problemów. A dziś, jak tylko przeczytałem ten news, od razu co raz zwiecha xboxa, problemy ze spadaniem i niedoczytane tekstury... Całe szczęście co raz się zapisuje bo kur... bierze.

    WySwiftowane z SGS4 dzięki Tapatalkowi
     
  8. nemesis48s

    nemesis48s Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2013
    Posty:
    430
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    radom
    Nie oto mi chodziło ale o to że gry bez bugów też mają problemy z działaniem na starszych wersjach xboxa coraz częściej jest przymus instalacji na dysku i po prostu
    current geny nie wyrabiają
     
  9. jas8115

    jas8115 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 26, 2013
    Posty:
    105
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie wyrabiają w jakim sensie?-Wystarczy dysk dokupić. Jeżeli gra jest zabugowana to jest to wina twórców gry, a nie konsoli.
     
  10. TheKamiloos

    TheKamiloos XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Dopóki nie było pierwszej aktualizacji gra chodziła wspaniale i nie występowały u mnie żadne bugi... Teraz gra często się zawiesza.
     
  11. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    usuń aktualizację i graj offline żeby Ci znowu nie pobrało. ...jeżeli to faktycznie wina TU
     
Wczytywanie...

Poleć forum