1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Warriors : Legends of Troy - problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez saw600, Marzec 19, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. saw600

    saw600 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tarnów
    Witam wszystkich ! Sciągnąłem wczoraj ową grę z tematu od EmoCore'a88 z exsite.pl Otóż wszystko ładnie, pięknie wypaliłem i gdy uruchamiam gra prosi o aktualizacje ... Taką samą sytuację miałem z AC:B. Z tym że w Brotherhoodzie problem został wyeliminowany po wgraniu LT+. I własnie strzeliłem big zonka że mam LT + a mimo to takie jaja. Wszyszcy piszą żę nie ma AP2.5. Więc o co chodzi ? Screen z abgx : http://img703.imageshack.us/img703/3347/gterter.jpg
    Może chodzi o xex crc ? Help !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. smoqpl

    smoqpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No to jezeli masz LT+ i juz nagrales ta gierke to zainstaluj aktualizacje i graj. Jedynie gra po live bedzie bardziej niebezpieczna.
     
  4. saw600

    saw600 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tarnów
    No tylko że jak klikam tak na tej aktualizacji to on twierdzi ze nie mozna zainstalowac, bo plyta zrysowana a plytka czysciutka i nie pójdzie
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  6. saw600

    saw600 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tarnów
    No jak zwykle zmieniałem na wave 3. Domyślnie wavepatcher nie rozpoznał tzn. był "???" a w abgx było chyba 11 ?
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    a po co zmieniasz wave jak masz lt+...........
    nie trzeba.........
    wróc waves patcherem oryginalny wave i po kłopocie
     
  8. saw600

    saw600 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tarnów
    Wielkie dzięki opeael 2 ! Nie wiedziałem że nie ma potrzeby zmieniać. Thanks !
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    hehe jak masz lt+ to wszystkie gry które nie mają ap od razu wypalasz....
     
  10. PioSza

    PioSza Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ta gra podobno nie ma AP, a mam to samo co przy AC:B i Fable III, woła aktualizację a potem pisze, że płyta porysowana. O co chodzi?

    Mam iXtreme 1.51 i patchowalem 3rd wave patcherem.
     
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    bo podobno jak zmienisz wave to nie dziala bo ma update na płycie...ale nie jestem pewien niech ktos się wypowie....

    flash na lt+ i wave cie nie obchodzi.....
     
  12. barton18

    barton18 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to trzeba nagrac jeszcze raz na plyte i nie zmieniac wave??? czy da sie jakos wrzucic plyte na pc i zmienic? .
     
  13. fan12man

    fan12man Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak ktos ma lt+ to luz, ale ja na przyklad zeby odpalac gry zastosowalem metode 3 dashy. AC i Fable chodzily a przy tym chce aktualizacji. Co w takim razie zrobic?
     
  14. regeman85

    regeman85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    316
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    zaktualizowac i wyrzucic gry z ap2.5 albo przerobic na lt plus
     
  15. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    jeśli zaktualizujesz to już w assasina nie pograsz bez lt+

    jeśli zmienisz wave gry to róznie może być

    niby nowy waves patcher ma opcje wyrzucenia update z obrazu ale nie wiem czy to działa......
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum