1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Warto kupić Ardcade + dysk?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Bartoj8, Styczeń 26, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Bartoj8

    Bartoj8 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Warto kupić Ardcade + dysk 120gb?
    Nowy na allegro kosztuje 630 zł a dysk 120 gb 160 zł razem 790 zł
    Czy to będzie się coś różniło wydajnością od Elite?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    Bedzie się różniło tylko kolorem obudowy, brak headset'a i chyba tyle ;] a no i na plus w porównaniu do Elitki arcade jasper ma jeszcze 512MB MB pamięci wbudowanej ;]
     
  4. Davvido

    Davvido Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    154
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  5. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Ja tak mam tylko ze 20 GB HDD i mi styknie :)
     
  6. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    Kabla HDMI nie dostanie w Elitce ;P przynajmniej już nie- kabel dawano do starszych wersji xklocka ;P
     
  7. Bartoj8

    Bartoj8 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale podłącze go do plazmy?
    a czy hedset idzie dokupić do ardcade?
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Wszystko możesz dokupić oddzielnie spokojnie
    Ma wyjście HDMI, więc spokojnie podłączysz do plazmy
     
  9. Bartoj8

    Bartoj8 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a no to fajnie dzięki wam :)
    aha i jak sprawdzić czy płyta jest jasper? po czym
     
  10. ChicLetsBounce

    ChicLetsBounce Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  11. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Poszukać na forum. Szukajka jaka jest taka jest ale takie coś znajdziesz...
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum