1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Warto wgrywać LT + 3.0 ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Bartolinho10, Sierpień 13, 2012.

  1. Bartolinho10

    Bartolinho10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2012
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Warto jest wgrywać LT + 3.0 ? Nie ma z tym żadnych problemów ? Bo wciąż się zastanawiam co do przeróbki.. Wypowiedzcie się.
    Wszystko śmiga czy są problemy z grami itp. Polecacie ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. duszekx360

    duszekx360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2012
    Posty:
    180
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    oczywiscie ze warto, wszystkie gry choda zadnych problemow :)

    Wysłane z mojego Gio za pomocą Tapatalk 2 !
     
  4. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    A niby jakie problemy miały by być ? Jeżeli odpowiednio nagrywasz gry to wszystko działa.
     
  5. Bartolinho10

    Bartolinho10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2012
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No nie wiem jakie, gdyż nigdy nie miałem do czynienia z przerobioną konsolą ;)
    Pytam bo po prostu chcę wiedzieć ile osób jest za a ilu przeciw, jestem ciekaw czy potem się coś nie psuje itp.

    A płyty Verbatimy patrzyłem na allegro szpule, to są z prędkością 8x. Nie będzie to przeszkadzać skoro nagrywać trzeba 2.4x ?
     
  6. duszekx360

    duszekx360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2012
    Posty:
    180
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    98% jest za, 1% to biznesmeni ktorych stac na nowe gry i 1% to producenci ;D
    nic Ci sie nie bedzie dziac, sam na takich plytkach nagrywam .

    Wysłane z mojego Gio za pomocą Tapatalk 2 !
     
  7. madluxx

    madluxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    169
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KATO
    LT3 to raczej standard
     
  8. Viper321

    Viper321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2012
    Posty:
    125
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    duszekx360 opisał to najlepiej :))) polecam ten temat zamknąć będzie jeszcze 20 komentarzy że warto
     
  9. zajac888

    zajac888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja mialem lt 2.0 czy iles przez dlugi okres czasu...teraz przerzucilem sie na rgh i spokoj...zadnych plyt kupowania,nagrywania, tylko kopiuj-wklej...ja polecam nie bawic sie w plyty szkoda czasu
     
  10. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    @up
    Chyba, ze autorowi zalezy na livie- wtedy lt

    Wysłano z X8 z użyciem Tapatalk
     
  11. duszekx360

    duszekx360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2012
    Posty:
    180
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    tylko wtedy na live nie mozesz grac i trzeba jeszcze dokupic dysk z 1tb-2tb i Cie wyjdzie ze ohohohohoh .

    Wysłane z mojego Gio za pomocą Tapatalk 2 !
     
  12. Bartolinho10

    Bartolinho10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2012
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie no na razie tylko LT wchodzi w gre. obawiam sie tylko aby mi sie konsola od tego nie zepsula.
     
  13. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Przerobka napedu nie wplywa na zywotnosc konsoli.

    Wysłano z X8 z użyciem Tapatalk
     
  14. Bartolinho10

    Bartolinho10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2012
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Okej, także przerabiam. Dzięki ;)
     
  15. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Jak nie stać cię na gry to warto wgrać LT 3.0 :)
     
  16. Bartolinho10

    Bartolinho10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2012
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wiem właśnie. Bo ostatnio brak kasy i stoi prawie nieużywany :(. Tylko martwię się, że jak wyjdzie nowy LT, to będę znowu szukał przeróbek itp. Bo mieszkam na wsi, w najbliższych miejscach nikt nie robi takich rzeczy. teraz akurat się fartnęło, bo brat jest w warszawie i mi zabierze Xboxa do serwisu ;)
    Tam jakiś oryginalny klucz mają mi dać, ktoś mówił że z tym kluczem bez problemu potem sam dam radę w razie wgrania nowego FW.. Czy to prawda ? Bo nie mam żadnego odpowiedniego sprzętu ani nic ;) Więc wątpie.
     
  17. duszekx360

    duszekx360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2012
    Posty:
    180
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Predko nie wyjdzie nowa przerobka, bo jak narazie na tej wszystko chodzi .
    Tak dostaniesz klucz i wtedy bedziesz mogl sam sobie to zrobic .

    Wysłane z mojego Gio za pomocą Tapatalk 2 !
     
Wczytywanie...

Poleć forum