1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Watch Dogs (2014) XBOX360-COMPLEX

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Maj 22, 2014.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28114
    Polubienia:
    3215
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: Watch.Dogs.XBOX360-COMPLEX
     
    mavik, bojanx1 i mlotek8 lubią to.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Casper360

    Casper360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Suwałki/Białystok
    Patrze że XGD3 dlatego chciałem zapytać czy gra posiada zabezpieczenie CIV ....Byłbym wdzięczny za szybką odpowiedź.


    Poniżej jego 'mądra' wypowiedź:
    UWAGA !!!! A i jeszcze jedno ...może będę odmieńcem i osobą co najmniej dziwną , ale nie potrzebuje wersji polskiej, znam angielski ( dziwne prawda ? ) ..także za rady typu "jak wgrać wersję polską?" podziękuje ...
    (Powyższa wypowiedź nie ma charakteru obraźliwego ani złośliwego ......ale i tak czekam na fale hate-u )
    (P.s >> O przepraszam ....jakby ktoś nie wiedział HATE= Nienawidzić , czuć wstręt ..z języka angielskiego ) pzdr.

    Falę hate-u?
    Chłopie, ogarnij się. Ten temat dotyczy obrazu tej gry, a Ty o jakichś falach hate-u bredzisz.
    Żebyś sie lepiej nie doczekał fali warn-u!
    ~TheOFF
     
  4. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    na jednej stronie piszą ,ze jest podobno PL jest to prawda?
     
  5. Amaz

    Amaz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Trzeba dwie płyty ściągać? Bo słyszałem, że jest tak samo, jak w przypadku GTA V.
     
  6. shte-fun

    shte-fun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2014
    Posty:
    291
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Suwałki
    Tak trzeba dwie.


    WySwift'owane z Galaxy Tab 3 8.0 poprzez Tapatalk
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Nikt nie jest samobójcą.....no moze tylko seth

    Wysyłane z mojego LG-P880 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  8. maxoff

    maxoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    1283
    Polubienia:
    182
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Wymagany HD czy ruszy na penie jak w przypadku np. GTA V ?
     
  9. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
  10. Abdulas

    Abdulas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    Czy jest jakiś sposób żeby zainstalować na dysku 1 płytę bez nagrywania jej? Jeśli tak to poprosiłbym o poradnik lub link do takowego.
     
    1 osoba to lubi.
  11. maxpl12

    maxpl12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    LT 2.0 dograna topologia wypalone ihasem działa:)
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  12. caroolioos

    caroolioos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    Wołaj jak się dowiesz.
     
  13. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Ktoś kto już zainstalował grę na dysku, musiałby zgrać ją na PC, a potem wrzucić do sieci.
     
  14. podobnoja

    podobnoja Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Poznań
    Ma ktoś problem przy instalacji dvd1

    Przy 45% procentach wyskakuje "Installation could not be completed. Game date will be reinstalled."
    Przy wersji PSP i Complex to samo...

    LT3 + abgx = ten sam bład...
     
  15. shte-fun

    shte-fun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2014
    Posty:
    291
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Suwałki
    Jak myślicie? Czy można dzisiaj już podpiąć kabelek i podłączyć do internetu? Czy trzeba czekać na premierę w Polsce? Może nie wykryje tego obrazu, gdy w innych krajach już będzie premiera?

    WySwiftowane z Galaxy S4 na Tapatalk'u
     
  16. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    661
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
    Up myślę ze nie warto ryzykować jednego dnia ;) przecież jutro sobie juz na spokojnie i nez stresu pograsz ;)

    Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
     
  17. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Nie da rady dostaniesz bana przed premiera. Czekaj na premiere w PL. Tu nie chodzi o kopie a region.

    Napisane na Joysticku w Commodore 64. Tapatalk wczytany z kasety magnetofonowej :-D
     
  18. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    ale ogolnie nie ma co sie pokazywać na live z WD od complex przerobionego na pl bo wtedy nie przechodzi przez abgx i dostanie sie zaraz bana
    Jedyne co to czekac na relek WD od rusków albo ktoś z polaków zrobi relek
     
  19. kuab91

    kuab91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowy Sącz
    mam problem z tą wersją wypaliłem ihasem tak jak zawsze pirwsza płyta sie zainstlowała, przy instalacji drugiej przy 23% resetuje mi sie konsola, podczas próby uruchomienia z pierwszej bądź drugiej płyty dzieje sie to samo. Jakiś pomysł ?

    Edit.

    Ok, już wszystko działa, coś mam nie tak z dyskiem i jak usunąłem kilka gier to zaczęło działać normalnie.
     
  20. edge

    edge Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A co mam robić gdy na płycie pierwszej instaluję grę (instaluje pliki tak do 70%) i wywala komunikat:
    Installation could not be completed.

    Game data will be reinstalled.

    Klikam ok

    i w Watch Dogs pisze:
    One or more of your installed content packages is missing or corrupt. If you continue, the installed files will be overwritten.
    Po polsku:
    Jeden lub więcej z twoich zainstalowanych pakietów jest uszkodzony lub nie można go znaleźć. Kontynuowanie oznacza nadpisanie zainstalowanych już plików.

    To jest trochę dziwne bo tak samo wypalałem np GTA 5, FIFA 14 i nie było żadnych problemów, a nagrałem wersję "Watch Dogs (2014) [ENG] [XBOX360-COMPLEX]" (i na bank pobrałem 100% bo prawie cały dzień seedowałem)
    Da się coś odratować, czy muszę pobrać z innego źródła, a raczej wersję np p2p etc i wypalać na nowej płycie? Nagrałem na platinum za 2,5, płytę drugą na verbatimie.
    Próbowałem kilka razy "reinstallować" i usunąć pliki z dysku etc lecz dalej to samo...

    Z chęcią bym spróbował wypalić na nowej płycie, ale na WATCHDOGS'a przeznaczyłem moje ostatnie, a w tej chwili nie mam dostępu by się w nie zaopatrzyć.
    PS. mam luźno 50gb wolne, więc na pewno nie ma problemu przez brak miejsca na watch dogs.
     
  21. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Napiszcie proszę panowie czy działa poprawnie .... co trzeba zrobić żeby się gra zainstalowała w 100 %%
     
Wczytywanie...

Poleć forum