1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Watch Dogs (2014) XBOX360-X360CLUB

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Maj 27, 2014.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28173
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: Watch.Dogs.PL.RUS.XBOX360-X360CLUB

    Info Gra zawiera oryginalne napisy PL a nie dograne tak jak miało to miejsce w poprzednich wstawkach.

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. 9ff

    9ff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Hell
    Ta wersja przejdzie pełną weryfikacje przez ABGX360 ?
    Lepiej nie grać online na tej czy na tej z dogranym PL?
     
  4. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    ta wersja przechodzi pełną weryfikacje czyli teoretycznie jest bezpieczniej na livie bo nie grzebiemy w plikach
     
  5. drewman

    drewman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Grrr a ja od rana szukam tej wersji w internecie i nigdzie nie mogę znaleźć. Z tego co czytałem to bezpieczniej jest grać na wersjach które nie są modyfikowane, czyt. na tej niż na modyfikowanych, a z doświadczenia Ci powiem, że ja dostałem kiedyś bana za MW3 właśnie za modyfikowane pliki, choć było to dużo po premierze.
     
  6. KubaFreeStyle

    KubaFreeStyle Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2012
    Posty:
    366
    Polubienia:
    94
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zamość
    Panowie, czy u Was podczas uruchamiania gry w tej wstawce też ukazuje się biało-niebieska reklama jakiegoś rosyjskiego sklepu? Co to w ogóle jest? PLAY MARKET playmarketru coś takiego
     
  7. Oskisko

    Oskisko Men of Mayhem Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Tak tez to mam. Ciekawe jak oni to tam wstawili... :d
     
  8. CinderellaMan

    CinderellaMan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    66
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Potwierdzam też mam tą reklamę play market, ładnie ruscy zaszaleli, lepiej z tą kopią z daleka od live się trzymać. Pewnie zrobili podmianę, zawsze w takich miejscu jest info odnośnie technologi użytych w grze a tutaj play market ru ;d
     
  9. shte-fun

    shte-fun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2014
    Posty:
    291
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Suwałki
    Ja grałem i gram na live na podmienionych obrazach complex i nic się nie dzieje.

    WySwiftowane z Galaxy S4 na Tapatalk'u
     
  10. kuab91

    kuab91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowy Sącz
    można instalować gre z 1 płyty z wersji Complex a grać z drugiej płyty z tej wersji ?
     
  11. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Napiszcie proszę czy bezpiecznie jest na live ??? I czy ta kopia faktycznie zawiera tą reklamę.
     
  12. shte-fun

    shte-fun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2014
    Posty:
    291
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Suwałki
    Przecież napisałem ze bezpiecznie. Tak jest reklama. Tak da się zainstalować complex i grać z club

    WySwiftowane z Galaxy S4 na Tapatalk'u
     
  13. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Trochę lipa z Tą reklamą ..... nigdy relki tej grupy nie miały reklamy.
     
  14. shte-fun

    shte-fun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2014
    Posty:
    291
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Suwałki
    Więc graj spokojnie na wersji complex z przerobionym plikiem pod pl

    WySwiftowane z Galaxy S4 na Tapatalk'u
     
  15. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ok wypaliłem relka ihasem ale ..... błąd przy weryfikacji DVD 1 na 50 % jakieś pomysły ?? Płyty Platinum Ritek. Możliwe że obraz jest skopany ??
     
  16. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Mozliwe ze płyta do doopy...

    Wysyłane z mojego LG-P880 za pomocą Tapatalk 2
     
  17. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jeśli jest /była płyta skopana to pokaże w logu ??
     
  18. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    Po zainstalowaniu 2x DVD gra zajmuje tylko

    " 8.5GB "

    cos malo jak na 2x DVD , u was tez tyle zajmuje czy ja mam cos nie tak ?
     
  19. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    Po prosto tyle ta gra zajmuje, masz wszystko dobrze
     
  20. KubaFreeStyle

    KubaFreeStyle Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2012
    Posty:
    366
    Polubienia:
    94
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zamość
    W tej kopii na pewno było coś modzone, bo niby skąd ta reklama? Ja już gram podpięty 2 dni i niby nic się nie dzieje... Zobaczymy później...
     
  21. drewman

    drewman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Hmm, faktycznie jest reklama dziwna na początku. A wiecie czy jest możliwość angielskiego dubbingu? Bo u mnie gadają po rusku i zupełnie nie mogę tego ścierpieć, zabiera mi to całą przyjemność z gry. Sprawdzałem w menu w trakcie gry po naciśnięciu start i mam jedynie możliwość włączenia/wyłączenia napisów.
    Gdzie się zmienia język na angielski?
     
Wczytywanie...

Poleć forum