1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Watch Dogs - Nie da się zainstalować 1DVD

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Skipper17, Maj 27, 2014.

  1. Skipper17

    Skipper17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jeżewo
    WItam.
    Obie płyty nagrałem w 100% bez problemu, włączają się od razu lecz podczas instalacji DVD1 wyskakuje żeby przeczyścić płytę szmatką, a gdy próbuje zainstalować z gry to ciągle jest 0%. Nagrałem nagrywarką z laptopa. Jest na to jakiś sposób, czy nie da się nic z tym fantem zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pamieć podreczną czyściłeś ??
     
  4. Skipper17

    Skipper17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jeżewo
    Kilka razy. A to wyczyścić i od razu zainstalować grę, czy najpierw wyłaczyć konsole na chwile? Instalować z menu gry, czy z menu xboxa? :) || Dobra, najwyraźniej był to problem z przenośnym dyskiem ponieważ podłączyłem pena i gra się instaluje :)
     
  5. Igor0505

    Igor0505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Czytałem o tym problemie na forum i znalazłem rozwiązanie. Wielu osobom też tak się dzieje. Pewien użytkownik wyciągnął
    z dvd 1 content (tak jak w gta v) I wystarczy go wrzucić prosto na pendrive przez horizon. Musisz poszukać w internecie.
     
    1 osoba to lubi.
  6. Skipper17

    Skipper17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jeżewo
    Już zainstalowało się normalnie :)
     
  7. Ttoomek

    Ttoomek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, pisze tu ponieważ nie mogę utworzyć tematu. Mam problem z watch dogs ponieważ nie mam polskiego języka. Jestem w Szwecji i mam szwedzki ale polskiego brak. Język i region mam ustawiony na polski

    Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
     
  8. rwrhwtfok

    rwrhwtfok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2014
    Posty:
    39
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Los Santos

    mógłbyś jakoś jaśniej dla świeżaka wytłumaczyć? :) Mam ten sam problem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum