1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Watch Dogs Problem proszę o pomoc

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez CinderellaMan, Maj 26, 2014.

  1. CinderellaMan

    CinderellaMan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    66
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam! Posiadam kopię complex pod lt 3.0 z zmienionymi na kompie napisami na nasze ojczyste. Zachciało mi się nie wiem po co sprawdzić czy menu są polskie napisy, nie ma ich tam i przez przypadek kliknąłem napisy angielskie, teraz tylko takie są. Wie ktoś jak zmienić napisy? Już usuwałem save, czyściłem pamięć podręczną i restartowałem konsole. Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5427
    Polubienia:
    1676
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
  4. CinderellaMan

    CinderellaMan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    66
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dzięki, ostatni raz nagrałem obraz z kombinowanymi plikami, poczekam na normalna wersje pl a te płyty nagrane rozwaliłem o podłogę, nie potrzebnie grzebałem w menu ;d dzięki
     
  5. shte-fun

    shte-fun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2014
    Posty:
    291
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Suwałki
    Ja zmieniłem miejsce zapisu gry przy włączeniu i powrócił PL

    WySwift'owane z Galaxy Tab 3 8.0 poprzez Tapatalk
     
  6. CinderellaMan

    CinderellaMan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    66
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Zmieniałem z pamięci wbudowanej 4gb na dysk i po ten pena ale nie pomagało ;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum