1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Watch Dogs problem

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Mlody96, Czerwiec 20, 2014.

  1. Mlody96

    Mlody96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2012
    Posty:
    98
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kalisz
    Witam, mój problem polega na tym że miałem watch dogs po angielsku, dorwałem wersję polską to odinstalowałem angielska i próbuje zainstalować wersje polską i tutaj zaczyna się problem. Wkładam płytkę to mam komunikat "jeden lub więcej z twoich zainstalowanych pakietów jest uszkodzony lub nie można go znaleźć. Kontynuowanie oznacza nadpisanie zainstalowanych już plików" wciskam kontynuuj, wyskakuje "instalacja danych gry watch_dogs wymaga do działania instalaci danych gry..." no i tym razem też wciskam kontynuuj. Dojdzie może co najwyżej do paru procent i wyskakuje mi okno "Instalacja nie powiodła się. Nie udało się ukończyć instalacji. Dane gry zostaną zainstalowane ponownie. Wciskam ok i problem się powtarza cały czas.
    Jeżeli zły dział proszę o przeniesienie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. saju1906

    saju1906 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    65
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sosnowiec
    Usuń wszystkie pliki watch dogs z dysku i spróbuj jeszcze raz zainstalować.
    A płytki to oryginały?
     
  4. kiko94

    kiko94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    podbijam, mam to samo tylko to moja pierwsza instalacja tej gry na konsoli
     
  5. radecki100

    radecki100 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam czy ktoś znalazł na to sposób?
    Nagrane tylko z większą prędkością x4 płyty verbatim , działa, nagrywarka ihas 124e
     
    Ostatnia edycja: Marzec 3, 2015
Wczytywanie...

Poleć forum