1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Watch dogs RGH, fix do dash'a

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mati_b99, Sierpień 18, 2014.

  1. mati_b99

    mati_b99 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Czy wiadomo, że do Watch dogs wyjdzie fix pozwalający grać na niższych dashbordach niż16537.
    Posiadam 16202.
    Z góry dziękuje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Traffic

    Traffic ɹoʇɐɹǝpoW Członek Załogi Moderator XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2013
    Posty:
    242
    Polubienia:
    62
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Po prostu go zaktualizuj... Poradnik w dziale RGH -> Artykuły
     
  4. mati_b99

    mati_b99 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Troche za dużo roboty z aktualizacją. Mam xbox'a slima z płytą główną corona, więc trzeba wgrać xell'a. Potem zrobić instalke aktualizacji a nie mam rutera w domu, tylko internet w pc lub xbox
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28088
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    No to sobie nie pograsz...
    Xella można włączyć normalnie z menu.
     
  6. mati_b99

    mati_b99 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No narazie nie pogram, chyba, pożyczę od znajomego ruter do zgrania nandu i cpukey a xell'a sobie wgram. I aktualizację zrobię.
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Simple nand flasher zgrasz nand
     
    1 osoba to lubi.
  8. mati_b99

    mati_b99 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiem sprawdzałem już jak, ale nie wiem czy po aktualizacji konsola się wyłączy czy zresetuje czy sam ją muszę wyłączyć ? Chyba, że wgram xell'a do corony.

    Mam już nand ale jak zdobyć CPUKEY na Coronie?
    Mam też CPUKEY z DashLaunch'a.
    Dziękuję za pomoc.
     
Wczytywanie...

Poleć forum