1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Watch Dogs

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Psieka, Sierpień 19, 2014.

  1. Psieka

    Psieka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy można grać w oryginalnego Watch Dogs na przerobinej konsoli RGH bez internetu? Pytam ponieważ mam pobrane na xbox i wyświetla mi się <Prompt Message>?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dumny

    dumny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2011
    Posty:
    66
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tak, ale nie online.

    Wysyłane z mojego HTC Wildfire S A510e za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Dawid1801

    Dawid1801 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wgrałem na xboxa watch dogs i wyskakuje mi komunikat prompt message . Robilem wszystko według youtube ale tam koles po wyswietleniu promp message wchodzi na file browser a ja takiej aplikacju po naciśnieciu środkowego przycisku na padzie takie cos mu sie pokazuje a u mnie nie ma takiego czegos jak file browser lub megager plików . Proszę o pomoc w rozwiazaniu tego problemu . Grę Watch dogs <dvd 1 i 2> rozpakowałem przy użyciu exiso-gui , pozniej wpakowalem go do content/0000000000 itd. Gra się uruchamia ale pojawi się te promp meesage . Z góry dzieki za pomoc
     
  5. lolekw660i

    lolekw660i Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2011
    Posty:
    116
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Koszalin
    Ale po co wrzuciłeś do content ? Z tego co pamiętam to łączysz dvd1 i 2 i gre wrzucasz tam gdzie masz zrobiony folder dla gier.
    https://www.youtube.com/watch?v=nt0i9CoOW14
    Ja robiłem według tego filmiku
     
  6. dblo

    dblo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrobiłem jak lolekw660i z tego samego tutorialu, niestety prompt wyskakuje, zastanawiam się czy wina może byc po stronie dashluncha, samego dasza mam 16767, natomiast DL 3.02, wie ktoś może?
     
  7. shte-fun

    shte-fun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2014
    Posty:
    291
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Suwałki
    Zmień nazwę game.xex na default.xex w dvd2
     
Wczytywanie...

Poleć forum