1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Watch_Dogs (2014) XBOX360-P2P

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Maj 21, 2014.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28151
    Polubienia:
    3223
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: Watch_Dogs.XBOX360-P2P
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. cinekxbox

    cinekxbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    141
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jest PL tylko trzeba edytować iso dvd2 w xbc

    Wystarczy edytować plik skuconfig.dat z DVD 2 i zmienić

    textdefault="3" na Languages textdefault="12

    i jest PL - napisy

    Działa sprawdzone lt3.0
     
  4. Igor0505

    Igor0505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    A nie wyjdzie wersja normalna pl, tylko trzeba zmieniać coś ??
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    jak dokladnie to zmienic ? jakis mały opis przyda się
     
  6. cinekxbox

    cinekxbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    141
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Otwórz programem XBC iso z dvd 2
    Wyeksportuj plik skuconfig.dat
    Edytuj np notatnikiem
    Zmień textdefault="3" na Languages textdefault="12
    Zapisz i podmień plik znowu przez xbc (replace)
    Wypal i graj
    Aha kup oryginał
     
  7. Reaper44

    Reaper44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jakbyś mógł napisać krok po kroku jak to zrobić to byłbym Ci dozgonnie wdzięczny :D
     
  8. f1older

    f1older Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    696
    Polubienia:
    183
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Evergreen Terrace 742
    a co zrobił post wyżej???
     
  9. Maksiuuxd

    Maksiuuxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2013
    Posty:
    158
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dobrze by było gdybyś jakiegoś screena wstawił, potwierdzając, że jest PL.
     
  10. ozza97

    ozza97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mielec
    Panowie jest problem bo jak chce rozpakować ISO DVD1 to nie ma tam contentu tylko foldery instalation 1 i 2 oraz media. Chce zaoszczędzić na płytce, rozpakować tak jak jest i wrzucić przez PartyBuffalo jak zawsze? Dziękówa za odpowiedz z góry !
     
  11. Matis221

    Matis221 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mógłby ktoś jeszcze potwierdzić jest ten polski język jeśli edytuje się ten plik?
     
  12. Jenerał

    Jenerał Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2013
    Posty:
    136
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak, jest pl po zmianie w pliku

    Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka
     
  13. shte-fun

    shte-fun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2014
    Posty:
    291
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Suwałki
    Może ktoś powiedzieć jak w XBC wczytać obraz? bo jakoś nie widzę takiej opcji??
     
  14. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    image tools-image browser otworzy sie okno nowe file-open image file potem extract i dajesz plik np na pulpit potem notatnik jak kolega wyjasnil wczesniej
     
    1 osoba to lubi.
  15. shte-fun

    shte-fun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2014
    Posty:
    291
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Suwałki
    W tym problem, że właśnie nie ma open file. Jaka wersja xbc? Możesz link podać do niego?

    WySwiftowane z Galaxy S4 na Tapatalk'u
     
  16. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    2,90 build 0350 tu foto http://przeklej.org/file/IsgmBL/Bez tytulu.png
     
  17. shte-fun

    shte-fun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2014
    Posty:
    291
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Suwałki
  18. Marek007

    Marek007 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Czyli aby zmienić napisy na PL to wystarczy edytować tylko plik w DVD 2, a DVD 1 nagrać bez żadnych zmian ?
     
  19. shte-fun

    shte-fun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2014
    Posty:
    291
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Suwałki
    Można i DVD 1 ale to nie ma sensu bo z niej jest tylko instalacja.

    WySwiftowane z Galaxy S4 na Tapatalk'u
     
    1 osoba to lubi.
  20. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    tu dla tych którzy pytają jest PL
     
  21. ja2210

    ja2210 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2012
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a czy da rade zainstalować DVD2 na dysk po edycji tego pliku?
     
Wczytywanie...

Poleć forum