1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

wave 10 i bulletstorm

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Damiel, Luty 19, 2011.

  1. Damiel

    Damiel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    siemka wszystkim
    wlasnie zassalem bulletstorma i po straceniu 2 plytek wychodze z zapytaniem
    jak to nagrac zeby dzialalo
    przelecialem do abgx i pokazalo mi sie tak ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
    Mam przerobione na LT+ i wgrane go nowego dasha
    Reasumujac
    trzeba zmieciac WAVE10 ktore sie tu pokazalo czy mozna tak zostawic i nagrac
    licze na szybka odpowiedz : )
    dzieki : )
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bojesieludzi

    bojesieludzi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nic nie zmieniaj przeleć płytkę abgx i zgraj. Jak masz lt+ to zmiana wave jest nie potrzebna ja zgrałem normalnie i wszystko trybi :)

    Obraz jest w porządku tylko nie podłaczaj konsoli do neta bo nie zweryfikowane są jeszcze zabezpieczenia.
     
  4. Damiel

    Damiel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mozna nagrac w CLONE CD ?
    czy to nie ma znaczenia ?
     
  5. bojesieludzi

    bojesieludzi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  6. Damiel

    Damiel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    niestety nagralem zaraz po abgx i po wsadzeniu do xboxa otwiera sie jako "otwórz DVD "
    co z tym zrobic
     
  7. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    napewno masz LT+ :>?
     
  8. haker10103

    haker10103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jarocin
    jezeli napewno masz LT+, to moze naped masz walniety?
     
  9. Damiel

    Damiel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no jak bylem ostatnio w serwisie to koles powiedzial ze wgra mi odrazu LT+ bo mialem wczesniej przerobione juz
    da sie to jakos sprawdzic ?
     
  10. bojesieludzi

    bojesieludzi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nagraj to imgburn tak jak w tym tutku co Ci podałem i zobaczymy.
     
  11. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Musialbys podlaczyc naped pod PC i sprawdzic w JF
     
  12. Damiel

    Damiel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dobra
    a nawet jezelie nie bedzie tego LT+ to dam rade nagrac ?
    Wczesniej bylo 1.50 albo 1.51
    wiem ze w wave3 nagrywalem zawsze
     
  13. marcin093

    marcin093 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Malbork
    witam,sciagnalem gre i mam pytanko bo tu zauwazylem ze niektorzy na forum pisza ze mozna juz konsolke podlaczac do neta z bulletstormem a niektorzy ze nie i moje pytanie jest takie czy mam czekac do premiery czy moge podlaczac ?
     
  14. bojesieludzi

    bojesieludzi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  15. Damiel

    Damiel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jak nagrac bulletstorma z wave10 na Ixtrema 1.50 ?
     
  16. susek552

    susek552 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam przeróbkę ixtreme LT+ v1.1 jak zaktualizuje w bulletstorm to stracę możliwość grania ACB fable III i jakiś jeden tytuł i ogólnie czy coś się stanie po tej aktualizacji jeszcze.
     
  17. kulbon

    kulbon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    krk
    jeśli mówisz o aktualizacji do nowego dasha to nic nie powinno się stać oprócz braku możliwości odpalenia kilku nagranych gier bez AP2.5 (m.in. COD MW2, COD black ops)
     
  18. mee1906

    mee1906 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Hmm , czyli mam pytanie prosze o szybka odpowiedz. Posiadam konsole bez lt+ , zawsze patchwoalemgry do wave 3 . czy tym razem przy nagrywaniu bllet stroma mma nagrywac to normalnie ? czy li spatchowac po sprawdzeniu w abgx do wave 3 ? i bedzie dzialalo bo nie rozumiem ?? Jesli nie to prosze by ktos napisal jakis krotki szybki poradnik jak poprawnie nagrac ta gre !!!
     
  19. S.E.T.H X

    S.E.T.H X Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przepraszam ze nie na temat ale posiada ktos hddss.bin hitachi 120 gb
     
  20. aniel77

    aniel77 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    Jeśli nie masz LT+ muszisz pachowac tak jak do tej pory, ale nowy WavesPacher poki co obsługuje gry tylko do 9 fali. Najprawdopodobniej w oknie z numerem wave wyskoczy Ci "???" Istnieje ryzyko uszkodzenia obrazu. Ja poprzednia wersja WavesPacher'a nagrywalem tym sposobem pare gier i nigdy nie bylo problemu
     
  21. Damiel

    Damiel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tak swoja droga to jak to jest mozliwe ze Black Ops ktore ma AP25 dzialalo po normalnym nagraniu na 1.50 ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum