1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

wave 11 na ixtreme 1.6 ?

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez bomboniera, Lipiec 18, 2011.

  1. bomboniera

    bomboniera Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, czy da rade jakos ruszyc gre z wave 11 na ixtreme 1.6 ? Jakos spatchowac czy cos ?
    Bo wypailem gre z wave 11 mam ixtreme 1.6 i jak wkladam to pisze odtworz DVD czy jakos tak, gra sie nie laduje i tylko napis XBOX 360 jest na ekranie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Keryy

    Keryy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ściagnij activate.iso, albo spat**** 360 waves patcherem na wave 3.
     
  4. Wojciech08

    Wojciech08 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Z-d
    Jak spaczujesz wave 11 na wave 3 to tylko zepsujesz płyte bo do wava 11 potrzebny minimum LT!
     
  5. Yetan

    Yetan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    250
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    @up
    to niby dlaczego gry, ktore mialy wave11 po spatchowaniu na wave3 dzialaly mi na ixtreme 1.6? cud?
     
  6. ariel111c

    ariel111c Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    301
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    @UP
    Bo będą działać :)
    Używam 3rd wawe patchera i wszystkie śmigają (z wyjątkiem AP)
     
  7. goti

    goti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    bedzie dzialac bankowo. zrobilem tak ostatnio z alice madness returns i smiga mi na ie 1.5
     
Wczytywanie...

Poleć forum