1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wave 2-3 i Ixtreme 1.6

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Archont666, Lipiec 6, 2009.

  1. Archont666

    Archont666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2009
    Posty:
    363
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żory
    Witam

    Od niedawna mam przerobioną konsolę i nie wiem do końca co to są te Wave.Też chciałem się spytać jakie wave powinna mieć gra by ruszyła na IX 1.6

    Może to pytanie na poziomie nooba lecz proszę was o odpowiedz :rolleyes:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szczyl7

    szczyl7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tarnów
    Gry z kazdym wave ci ruszy jeśli kopie będą poprawnie wykonane, na 1.6 nie zagrasz w gry przerobione (z wave 3 na wave 2) jesli nie będzesz miał płyty activate.iso
     
  4. Archont666

    Archont666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2009
    Posty:
    363
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żory
    Ok.Poszperałem troszkę o tym activate.iso i jak dobrze myślę jest to takie cosik jak Magiczna Płytka na PS2?
     
  5. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie wiem co to magiczna płytka ale activate.iso używasz w tedy kiedy np: wcześniej przerobiłeś gre z wawe 3 zeby byla wawe 2. Wiec jesli masz ixtreme 1.6 to poprostu sciagasz gre sprawdzasz abgx360 i nagrywasz nic nie musisz przerabiac.
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    wpisz w w wyszukiwarkę HAWK i poszukaj teamtu o przerabianiu gier na wave 2 a pote, wpisz ixtreme 1.6 i tez poczytaj cały temat i bedziesz miał jasnosc :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum