1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wave 2

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez peja101, Listopad 15, 2009.

  1. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Cześć

    Historyjka:

    Chciałem dzisiaj nagrać grę GTA:EFLC na płytę. Spatchowałem grę do wave 3,
    bo do tej pory wydywało mi się że mam 1.51. Zdziwiłem się, gdy zobaczyłem
    napis "odtwórz dvd". Domyślam się, że jest to spowodowane tym, że prawdopodobnie mam 1.4 lub 1.5. Chciałbym teraz spatchować obraz na wave 2, ale nie wiem jak. Wcześniej zrobiłem to ABGX i w paczce z programem były dwa pliki, które trzeba było dograć na płytę. Oczywiście wszystko powiodło się. Weryfikowałem obraz i było wszystko na zielono i napis, że to wave3.


    Pytanie:

    Jak mam teraz spatchować na wave 2? Jeżeli abgx-em to proszę niech ktoś powie mi gdzie można ściągnąć te dwa pliczki? Czy jest jakaś inna możliwość patchowania?


    Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rider112

    Rider112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeżeli chcesz patchować na wave 2, to 3rd wave patcher, wpisz w google :]
     
  4. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    ok. dzięki. A on zrobi to z "automatu" czy muszę pobrać jakieś pliki?
     
  5. wujcior

    wujcior Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Najcześciej sam robi. Automatic .
    :)
     
  6. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Sorry, że Cię wykorzystuje, ale mógłybyś zarzucić link. Szukam na google na 6 stronie i są tylko na torrentach, albo nie działają linki.
     
  7. Rider112

    Rider112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Gdy ściągniesz paczkę 3rd.wave.patch.rar to tam masz ppf-o-matic.exe (aplikacja) i jeszcze oprócz tego w paczuszce masz mały plik ppf, który należy podać przy patchowaniu.
     
  8. DevNull90

    DevNull90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wroo
    Pobierz klikając TUTAJ

    PS. Program robi automatycznie aczkolwiek było wiele zgłoszeń, że w trakcie swojego działania lubi się samoczynnie wyłączać. Czasami trzeba uruchamiać go po 10 razy, aż uda się patchować obraz :). Także w razie czego cierpliwości.

    A temat z tym patchowaniem u nas na forum:
    TUTAJ
     
  9. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    10 strona i brak linków. Dodam, że rapid nie działa dla free dzisiaj.
     
  10. Rider112

    Rider112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  11. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    dzięki. Jak myślisz mogę patchować gre, którą wcześniej patchowałem na wave 3?
    Pomoże to w moim problemie?
     
  12. Rider112

    Rider112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeśli nie chodziła żadna gra z wave 3, to chyba jasne że przerobienie na wave 2 pomoże. Co do tego, że jeśli przerobiłeś wcześniej z wave 4 na 3 różnymi programami jest małe prawdopodobieństwo, że może nie działać. Podkreślam - małe.
     
  13. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    na tej stronie nie ma nigdzie download.
     
  14. Rider112

    Rider112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Omg, masz na samym dole stronki sendspace punkt 3 - pobieranie z limitami masz tam takie szare kółko z napisem pobierz.
     
  15. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    dzięki. mam za dużo podświetlenie w monitorze i nie było widać



    nie działa link:

    Podany plik nie istnieje lub został usunięty.


    Dobra znalazłem link:(jak by ktoś szukał)

    3rd.wave.patch.rar - Windows Live
     
Wczytywanie...

Poleć forum