1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

WAVE 3 i 4

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bugatti415, Listopad 15, 2009.

  1. bugatti415

    bugatti415 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnica
    Witam.Chcialbym zapytac co oznaczaja WAVE 3 i Wave 4 przy najnowszych grach.Czy jest to jakas nowa aktualizacja DASHA ? Mialem do tej pory starego Dasha i po wgraniu COLIN DIRT 2 zainstalowalo mi sie nowe menu w konsoli.Czy przy WAVE 4 i 3 tez trzeba bedzie cos aktualizowac,czy gry beda chodzic normalnie ? X-pudlo mam oczywiscie przerobione.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tuminure

    Tuminure Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    O ile dobrze pamiętam, wave2/3/4 określa ilość partycji na płycie. Tak się składa, że gry z wave 3 i 4 wymagają nowego dashboardu (NXE).
     
  4. bemben1991

    bemben1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Rybnik
    Ja słyszałem Drodzy Koledzy że Wave 2/3/4 to są zabespieczenia i po to są patche żeby zmieniały zabiespieczenia np. z Wave 4 na Wave 3 ale tak tylko słyszałem :) od kilku osób.
     
  5. bugatti415

    bugatti415 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnica
    czyli jesli sciagne taka gre i wypale jak do tej pory ( IMG BURN firmowa plyta predkosc 2,4 ) to bedzie mi chodzic czy nie bedzie ?
     
  6. szczoti

    szczoti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jaki masz firmware na swoim klocku ? Jeśli 1.61 to gry z Wave4 bez żadnego przerabiania ci pójdą, jesli starszy to musisz użyć activate.iso lub z ptachować do Wave3. O ile sie dobrze orientuje to tylko napęd Hitachi z iXtreme 1.51 odpala Wave4. Ja osobiscie mam iXtreme 1.6 na liteonie i przerabiam gry programem 360WavesPatcher, ale zaznaczam tu że gram tylko offline.
     
  7. Damian1010

    Damian1010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zalezy jaki masz ixterme jak:
    1.5 to wave 2
    1.51 wave 2,3
    1.6 wave 2,3, i nowsze jak masz activate.iso
    1.61 wave 2,3,4
     
  8. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    1.61 nie odpala jedynie 2,3,4. Z tego co wiem usunęli mu zabezpieczenia i odpala wszystkie wave włącznie z najnowszym wave 5 w left 4 dead 2

    Co do aktualizacji to na nowszych grach będą i chcesz czy nie będziesz je chyba musiał zainstalować.
     
  9. bemben1991

    bemben1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Rybnik
    Czyli wychodzi Na to ze Musisz Sobie zrobic jak najnowsza przeróbke czyli w tym przypadku 1.61 jak pisali koledzy albo jak masz starszą wersje to po prostu updete do 1.61 ;p
     
  10. Damian1010

    Damian1010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jesli masz Lite-on to tylko do 1.6 i acivate.iso od wave 4
     
  11. szczoti

    szczoti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    lub przeróbka z wave4 na wave3 lecz po przeróbce nie zaleca się grać online choć teraz to i tak nie ma różnicy
     
  12. leksior

    leksior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no wlaśnie
    mam liteona i iextreme 1.5 i gram cały czas offline tylko od czasu do czasu sciagam demka i tylko wtedy podłanczam do neta.
    Dzisiaj wchodze posciagac jakies demka (cod mw2 ;p) i pisze że bana mam wiec polecam przerobienie konsoli na i extreme 1.6 bo masowe banowanie jest
    ;((
     
  13. bemben1991

    bemben1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Rybnik
    Ja Dostałem Bana mając iXtreme 1.6 ;) jakis tydzien temu :)
     
  14. Damian1010

    Damian1010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Obecnie nie ma ixtrema ktory by chronil od bana wiec albo legal albo granie offline
     
  15. szczoti

    szczoti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    teraz to róznicy nie ma jak firmware przerobiona konsola = ban, ja swojej nigdy nie podłączałem do xbl bo nawet jak nie grasz online to wystarczy że się zalogujesz na xbl to bana chwytasz sam jesteś tego przykładem :>
     
  16. bemben1991

    bemben1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Rybnik
    Tylko ze przez 5 miesiecy mialem podłaczonego neta i sciagalme darmowe dodatki do gier albo jakes aktualizacje i demka ;) i dopiero tydzien temu dostalem bana :)
     
  17. lol42

    lol42 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja smigalem po Live jak mialem premium i bana nie dostalem :p
     
  18. bemben1991

    bemben1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Rybnik
    To chyba zależy od M$ kiedy im sie chce albo zbieraja ludzi i pózniej daja przycisk "BAN" i za jedym zamachem banuja 1000000 użytkowników i znów zbieraja milion ludzi i znów masowy BAN .
     
  19. Xbox360 Elite

    Xbox360 Elite Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jest specjalny program do konwersacji wawów.
     
  20. szczoti

    szczoti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no albo abgx360 lub 360wavesPatcher
     
  21. bugatti415

    bugatti415 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnica
    klocka przerabialem w lipcu tego roku i nie wiem szczerze mowiac jaka mam przerobke.W jaki sposob mozna sprawdzic jaka wersje mam przerobki ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum