1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wave 3, Wave 4, Wave 5

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez qwe4321, Listopad 17, 2009.

  1. qwe4321

    qwe4321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,

    Kupiłem przeobioną konsolę z ixtreme 1.41 teraz będę przerabiał do 1.6. I mam pytanie:

    czy gry z Wave 2 , 3 i 4 będą chodziły czy też Wave 2 i wave 4 mam przerobić do wave 3 ?

    Czy starsze Wave'y muszę przerabiać na nowsze czy nie ? I do jakiego Wave odsługuje ixtreme 1.6 - wave 4 czy 3 ? Jeśli 3 do kiedy pojawi się iextreme dla liteona który by obsługiwał wave 4 ?


    PS. jak sprawdzić na jaki iextreme jest dana gra którą pobrałem (kopia zapasowa)?

    Z góry dziękuję
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dziewczyna

    dziewczyna Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Podkarpacie
    wszystkie wave będą hulały z tym, że przy wave 4 muisz włożyć płytke z active.iso (na forum jest temat o tym).
    A co do nowego ixtreme to nikt nie wie kiedy...
     
  4. nikonel

    nikonel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Z tego co wiem to x1,6 chodzi na w3, więc musisz przerobi gry na w3. Gry z w4 możesz przerobić lub odpalić za pomocą activate.iso.
     
  5. MatGar

    MatGar Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Na iXtreme 1.6 nie będziesz musiał patchować gier z wave 2 np. Z wave 4 i 5 będziesz musiał patchować czego nie polecam lub najbezpieczniejszy sposób to activate.iso. Poprzeglądaj forum a znajdziesz o tym ;)
     
  6. qwe4321

    qwe4321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    o active przeczytałem i chyba wolę to bo wystarczy włożyć płytkę z active a potem z grą i hula. Dziękuję za tak szybkie odpowiedzi. W takim razie wszystkie gierki zostawiam chyba że 4/5 to active, dziękuję wszystkim
     
Wczytywanie...

Poleć forum