1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

WAVE 4 a WAVE 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Hokej87, Marzec 23, 2010.

  1. Hokej87

    Hokej87 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Czy ktos mi moze poeiwdziec, czy jak przerabiam gre ktora jest na WAVE 4 na WAVE 3 to cos trace?Jest gorsza jakosc czy cos??Czyms sie to chyba musi róznić....
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    nie, wszystko jest to samo tylko wave się zmienia i nic więcej, zadnej złej jakości itp.
     
  4. Skay

    Skay Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Nie gra nie traci na jakości bo wave to są partycje video. Można tak powiedzieć, że Microsoft daje do nowszych gier coraz to nowsze wave po to aby przeróbki napędów nie mogły odtworzyć tej gry. GRA NIC NIE TRACI NA JAKOŚCI :) Pozdrawiam !
     
  5. polop15

    polop15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Gra nic nie traci ale nie pograsz na konsoli z inną wersją przeróbki
     
  6. SnoopX360

    SnoopX360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2008
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    a gdy sciagajac gre bez dopisku wave to wypalam ja normalnie czy musze cos wybrac aby poprawnie wypalic czy tu chodzi tylko o ixtreme ktory posiadam w konsoli
     
  7. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Każda gra ma jakiś wave . Najlepiej sprawdzić w abgx360 jaki gra ma wave . I jeśli ma taki którego nie obsługuje Twój ixtreme wtedy paczujesz . I jeśli tak jak w opisie masz 1.4 to paczujesz grę do wave 2 . I zawsze paczuje się z wyższego wave na niższy a nigdy odwrotnie .
     
  8. SnoopX360

    SnoopX360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2008
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    a jak gre mam wave 2 a moj firmware posiada wave 4 to jak ja paczuje ? pod wave 2 czy 4
     
  9. maniekmaniu

    maniekmaniu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    182
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeśli gra ma wave2 oryginalnie to nic nie robisz. Musi się odpalić. Ale jeżeli była patchowana do wave2 to musisz użyć płyty activate.iso.
     
Wczytywanie...

Poleć forum