1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wave 4 na wave 2

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Marcioo, Październik 28, 2009.

  1. Marcioo

    Marcioo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Czy da się przerobić gry z Wave 4 na Wave 2? (mam 1.41 )
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pngprojekt

    pngprojekt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kowary, Poland
    było na forum! poczytaj,można:p
    ja przerabiałem 3rd wave patchem i działa
     
  4. kamilokamilo18

    kamilokamilo18 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale da sie z 4 wave na 2 wave od razu??
     
  5. Becuś

    Becuś Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    286
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No można, tak jak z wave 3 na wave 2 czyli przez 3rd wave patch
     
  6. grzesiek34232

    grzesiek34232 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak. Napisał przecież, że działa.
     
  7. lXBOXl360l

    lXBOXl360l Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2009
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no to chyba wave 4 niczym sie nie różni od wave 3 jeśli można tym samym programem przerobić różni sie chyba nazwą: 4 partycje video.
    Czyli jeśli mam program 3rd.wave.patch to wystarczy włożyć do niego obraz iso i ten plik:v14-15.ppf i gotowe?
     
  8. Stan

    Stan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    150
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    tak dokładnie :p
     
  9. syfon12

    syfon12 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na sofcie w konsoli 1.6 program ppf-o-matic3 chyba nie dziala. Niby pisze ze obraz przerobiony ale po wypaleniu niestety nie rusza. U mnie nawet reczne przerabianie obrazu nie przynosi rezultatu nie mam pojecia co moze byc zle.
     
  10. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Na iX 1.6 jest inny patch albo activate.iso
     
  11. syfon12

    syfon12 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Activate.iso chcialem wlasnie uniknac a jesli mowisz patch to masz na mysli programik? czy opis patchowania programem ABGX30 Gui v1.0.1? Ten drugi probowalem takze wynik marny:
    [​IMG]

    Chyba pozostanie czekac na ppf-o-matic4 :)
     
  12. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    A ja radzę poczekać na nowy iXtreme
     
  13. gosuralf

    gosuralf Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kielce
    A u mnie z kolei działa bez problemu ;)
     
  14. vonGrzegorz

    vonGrzegorz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a właśnie że jeżeli użyjesz na wave4 programy wave3rd to wcale gra nie pójdzie na 1.4 nie działa bo jak sprawdzisz partycje mullterem to pokaże że nie rozpoznać video wypalisz płytę odpalisz na konsoli i wyskoczy napis że chcesz aktualizację nawet jak zrobisz aktualizację konsoli to gra i tak nie pójdzie jak coś wymyślicie jak odpalić gre z wave 4 na 1.4 to dajcie znać metoda z 3rd odpada :(
     
  15. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jakoś nie odpada bo ludzie działają;) Tylko musisz używać tego 3rd patch coś tam. Aha i nie używaj XDVDMulletera jak coś...
     
  16. t0mall

    t0mall Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    A co z grami już przerobionymi z W3 na W2.
    Czy po zgraniu ich z płyty na dysk w postaci iso da się jeszcze wyciągnąć patch?
    Bo rozumiem że gry nie pachowane działają na 1.6?
    I czy trzeba będzie jeszcze używać activeiso?
     
  17. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    da sie jak najbardziej :)
    wszystko sie da :
     
  18. t0mall

    t0mall Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    A co z Activeiso do jakiego wawe jest wymagane?
    Do W3 też?
     
  19. Szymon198511224

    Szymon198511224 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Boleslawiec
    dokladnie nie dziala ja dzis przerobilem gta liberty city i nie dziala dalem aktualizacje i nie rusza wiec czekamy na dobre rozwiazanie
     
  20. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    activate.iso działa tylko na ix 1.6
    wiec chyba na logike ix 1.6 odpala wave 3 bez problemu nie????
     
Wczytywanie...

Poleć forum