1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

WAVE 4 na WAVE 3 a iXtreme 1.6

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez DeMoH, Grudzień 5, 2009.

  1. DeMoH

    DeMoH Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Mam krótkie pytanie - czy grę zpatchowaną z WAVE 4 na WAVE 3 da się normalnie (bez żadnych kombinacji) odpalić na iXtreme 1.6?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qsh

    Qsh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    3city
  4. atarixxx

    atarixxx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a czy da się tą gre odpalić z hdd ?
     
  5. nowas89

    nowas89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ZgN
    tak, mam gry popathowane na dysku:D
     
  6. atarixxx

    atarixxx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wiec ja mam z tym problem bo mam x 1.6 pat****e gry abgx i mi chodzą normalnie ale jeli podepnę dysk wyskakuje mi aktualizacja i juz nawe z cd niemoge zagrac co dopiero z hdd jest na to lekarstwo ?
     
  7. nowas89

    nowas89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ZgN
    widocznie zle wypaliles jak grasz normalnie włącza Ci sie gra?
     
  8. atarixxx

    atarixxx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jesli mam dysk odpięty to najpierw klikam ze niechce aktualizacji a pozniej sie konsola resetuje i gram normalnie jesli podepne dysk wyskakuje to samo i juz lipa
     
  9. atarixxx

    atarixxx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    np zgralem tomb raider underworld smiga bez problemu z dysku wiec juz nie wiem o co b dysk kupilem dzis
     
  10. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    1. edytuj posty! a nie piszesz post pod postem!

    2. nagraj aktualizację offline. w dziale oprogramowanie znajdziesz jak nagrać nowy dashboard offline
     
  11. my_blink

    my_blink Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam pytanie.
    Czy mogę najpierw sprawdzić programem ABGX czy jest Stealth Patch danej gry, a pozniej przerobic ja na Wave 3 za pomoca programu 360 Wave Patcher, a na koniec wypalic? Jakim programem najlpeiej wypalac, Clone CD?
    Pozdrawiam
     
  12. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    3 x tak
     
Wczytywanie...

Poleć forum