1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

WAVE 4 na WAVE 3 - COD: MW2

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ramsonX360, Listopad 10, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. ramsonX360

    ramsonX360 Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    Witam,
    sory za założenie takiego tematu, szczerze przyznam się że nie chciało mi się szukać bo jest tego trochę za dużo:whistle:
    Przejdźmy do mojego pytania a mianowicie, jaki jest na dzień dzisiejszy najlepszy sposób na przerobienie Call of Duty: MW2 z WAVE 4 NA WAVE 3 tak żeby śmigało na iXtreme 1.6??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  4. ramsonX360

    ramsonX360 Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    No to to wiem:) ale interesuje mnie czy lepiej przez ABGX360 czy XB360 WAVE PATCHER?
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    bez znaczenie.
    zalezy od twojej wiedzy i checi
    wynik bedzie taki sam
     
  6. ramsonX360

    ramsonX360 Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    Ok...Dzięki za odpowiedź.
     
  7. ramsonX360

    ramsonX360 Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    A jeszcze jedno pytanie jak przerobię programem XB360 WAVE PATCHER to mam jeszcze przeskanować programem ABGX360??
     
  8. only

    only Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  9. chmielek

    chmielek Banned

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    To ja się dołącze i się zapytam jaki jest najbezpieczniejszy sposób na przerobienie gry z wave 4 na wave 3. Wiem że są activate.iso patchery itp ale nie wiem który jest najbezpieczniejszy, w sensie z którym najtrudniej dostać bana. Z góry dziękuję za odpowiedź
     
  10. DF Apache

    DF Apache Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wien
    No chyba bardziej bezpieczny jest z WAVE 4 bo nie ingerujesz nic w obrazie, ale ostatnio i tak różnicy to chyba nie zrobi bo banują za napędy nie za obrazy.
     
  11. chmielek

    chmielek Banned

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Ok, ja mam konsolkę odłączoną od neta. Więc co byście mi polecili activate.iso czy co?
     
  12. simi225

    simi225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    jesteś ?
    jak nie korzystasz z neta to lepiej przerabiaj, ja polecam 360 wave patcher ;] bo nie trzeba się napocić żeby przerobić, jedynie wybierasz/ściągasz/patch-ujesz ;]
     
  13. Adam_84

    Adam_84 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Przed chwilą przerobiłem ręcznie obraz MW od Dagger ABGX-em i nie działa. Dokładnie tak jak w tutku, wyciągnąłem 2 potrzebne pliki i zamieniłem je w nowym obrazie. ABGX świecił na zielono więc uznałem, że jest ok. Wypaliłem i nie działa, pokazuje tylko logo XBOX 360. I tu pytanie, swojej konsoli na razie nie mam, jutro powinna do mnie wrócić, kopię sprawdzałem na konsoli brata z Ixtreme 1.61. Powinno działać czy kopie przerobione na Wave 3 muszę odpalać na IXtreme 1.6?
     
  14. chmielek

    chmielek Banned

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Jak sciagałeś wcześniej mw 2 to sciągnołeś wersję bad rip czyli ona Ci nie ruszy na 1.61. Musisz odpalić na 1.6
     
  15. Adam_84

    Adam_84 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Ściągałem wczoraj więc nie jest to wersja P2P Rip, jest to wersja Dagger z oryginalnego nośnika. No nic, jutro spróbuję odpalić na 1.6.

    Przerabiając tak grę nie odpalę jej później aktualizując Ixtreme na wyższe?
     
  16. gala122090

    gala122090 Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    NS
    a zeby ta gra z wave 4 poszła na ix 1.4 to co musze zrobic zeby dzialala? czy wystarczy przerobic obraz tak jak w przypadku wave3 na wave2?
     
  17. DF Apache

    DF Apache Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wien
    gala122090 dokładnie tak wystarczy obraz przerobić na wave 2 do tego celu użyj programu Xbox 360 Patcher :)
     
  18. gala122090

    gala122090 Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    NS
    czyli zrobie to tym programem ppf-o-matic3 wystarzy obraz z wave4 przerobic tak jak wave3 przerabialem tym programem i bedzie hulać?:)
     
  19. DF Apache

    DF Apache Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wien
    gala122090 nie mogę ci tego powiedzieć bo nie przerabiałem obrazów ppf-o-matic3 tylko Xbox 360 Patcher.
     
  20. chmielek

    chmielek Banned

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Właśnie wypaliłem activate.iso na płytkę i proszę o szybką odpowiedź. Grająć tylko i zawsze offline bez podłączonego kabla od neta takie używanie activate.iso nie grozi niczym? Bo będę miał 4 gierki z tym wave 4 w które bardzo chciałbym zagrać, a nowego flasha prędko się nie należy spodziewać ;(
     
  21. DF Apache

    DF Apache Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wien
    chmielek oczywiście ze niczym nie grozie bo jesteś offline z reszta sam od wczoraj pykam w Modern Warfare 2 na activate.iso i bana nie dostałem jeszcze ale się go spodziewam w nie dalekiej przyszłości, a tak na marginesie kiedy jest premiera assassin creed 2?
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum