1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

wave 4 na wave 3 - GTA dodatki

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kanon007, Październik 29, 2009.

  1. kanon007

    kanon007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Chcę przerobić grę GTA 4 dodatki 2 co można mieć na płycie i w programie Abgx 360 należy zrobić takie coś według poradnika:
    W abgx 360 należy podać:
    ---> Patch video i wybieramy video.iso
    ---> Patch PFI i wybieramy PFI.bin
    Tylko skąd mam podać mu te video.iso lub PFI.bin?
    Obraz to tylko plik .iso i .dvd a skąd mam pobrać te 2 pliki które on chce?
    Dzięki z góry za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafal360

    Rafal360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
  5. kanon007

    kanon007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    po screnie widac ze nic nie robisz. obraz jest taki jaki byl.
     
  7. kanon007

    kanon007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  8. heragreg

    heragreg Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    może nie zapisałeś zmian w abg
     
  9. cloud0

    cloud0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2009
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wiem co jest nie tak... duzo osob ma z tym problem. jak zrobisz tak jak jest w poradniku (nie trzeba zapisywac ustawien...) to wylacz program, wlacz i wez launch nie zmieniajac nic. po prostu zrob tak jak w poradniku pozniej wylacz, wlacz i launch wtedy bedzie ok. jest to napisane w 6 kroku:

     
  10. kkpc

    kkpc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    U mnie nadal jest ze nie widzi czy to jest wave 3
    wcześniej robiłem tak samo na tekken 6 i gra chodzi i pokazała po zpaczowaniu ze jest wave 3 co jest nie tak
     
  11. meldamen

    meldamen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Mam to samo. Wygląda to tak jakby dodane w tych paczkach video i pfi nie skutkowało. Wogóle abgx nie chce zacząć patchować :mad: Tylko u mnie jest wyłączona funkcja Disable writes
     
  12. szadon

    szadon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mi też nie chce patchować komuś w ogóle się udało?
     
  13. cloud0

    cloud0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2009
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wiekszosci sie udalo, rzadko komu nie:p
     
  14. mixeer

    mixeer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    U mnie też.tekken i fairtale działa bez problemu.A GTA nawet nie zaczyna patchowac.Dziwne
     
  15. mixeer

    mixeer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moze chodzi o ten konkretny tytuł
     
  16. kkpc

    kkpc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja teraz sprawdziłem tekkena co wczoraj mi się pachował dziś nie idzie
    co jest ? Chciałem sprawdzić czy moze coś z ustawieniami abgx360 a może z tą grą ale tekken 6 dziś na próbę nie mogę zpachować

    czy potczas patchowania nie powinien program abgx360 modyfikować pliku iso
    bo mi wogule nie modyfikuje data modyfikacji nie zmienia się
    czy zmienia się wielkości pliku
     
  17. meldamen

    meldamen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Poddaję się, próbowałem już wielu chwytów :confused: Może zaryzykuję i nagram płytkę. A nuż się uda. Wyjściem też jest żeby ktoś kto ma obraz GTA Episodes of Liberty City przerobiony do ixtreme 1.51 umieścił w dziale download.
     
  18. MasterRazoR

    MasterRazoR Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam ten sam problem gra nie chce mi się zpatchowac, nie wiem czemu ;/
     
  19. meldamen

    meldamen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Jedno jest pewne. Jeżeli spachtowaliście GTA i nadal wam nie chodzi to trzeba zainstalować najnowszą aktualizację NXE Update 2.0.8498.0 Dashboard With Avatars...
     
  20. djmax

    djmax Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    lol to zalezy z jakiej grupy jest wstawka ja mam chyba matel czy jakos tak i paczuje normalnie tekken 6 tez mi dziala
     
  21. meldamen

    meldamen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Moja wstawka jest Marvela...
     
Wczytywanie...

Poleć forum