1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

wave 4 pomocy

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez siwulec82, Grudzień 15, 2009.

  1. siwulec82

    siwulec82 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Możliwe że już taki temat był ale nie mogę go znaleźć!! otóż mam kopię zapasową call of duty modern ... 2 PL i są tam dwa pliki image file i zapakowany folder i teraz pytanie jak to nagrac niby przerobiłem ja na wave 3>POMOCY

    Tworzy temat w złym dziale
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    wypakuj wszystkie archiwa(jak masz np. 70 partów to wypakowujesz pierwszy, a reszta sama się wypakuje i scali). Powinny ci powstać 2 pliki jeden iso drugi z rozszerzeniem dvd. Plik iso pat****esz 360 WAVE PATCHEREM, a potem nagrywasz za pomocą IMG Burn. Tylko plik do nagrania musisz wybrać z rozszerzeniem dvd, bo inaczej się źle nagra
     
  4. siwulec82

    siwulec82 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    no tylko że w tym spakowanym jest tylko video ts audio ts i $systemuptade to mam tez wypakowac i tez stworzyć plik dvd layerbreak....??
     
  5. no1safe

    no1safe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    146
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ten spakowany to prawdopodobnie .iso, który został przypisany do WinRar'a. Wejdź w explorerze w Opcje - Ustawienia Folderów, zakładka "Widok" i odznacz na liście "ukryj rozszerzenia znanych plików". Podaj nam pełne nazwy plików, razem z rozszerzeniami.
     
  6. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    to wygląda to tak jakbyś obraz otworzył np. DAEMONEM Tools. Albo jakiś wadliwy obraz masz. Ja po prostu miałem plik iso i dvd, patchowanie, nagrywanie i granie ;)

    edit: spróbuj skasować te pliki, które wypakowałeś i zacznij jeszcze raz wypakowywać z tych partów co ściągnąłeś
     
  7. siwulec82

    siwulec82 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    1.Call.of.Duty.Modern.Warfare.2.PAL.PL.UNKNOWN.iso ten jest spakowany i znajduje sie w nim VIDEO TS AUDIO TS i $system uptade
    2.Call.of.Duty.Modern.Warfare.2.PAL.PL.UNKNOWN.dvd

    jak chce zrobic patcha i wybieram plik 2 to wyskakuje błąd a jak wybiore 1 to niby patch.... o co kaman???? nie chce przerabiac konsoli znow a chyba bedzie prościej;/
     
  8. siwulec82

    siwulec82 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    a czy potrzebny jest jakiś plik BIN dokladna nazwa to "pfi_2a4ccbd3.bin"??
     
  9. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    więc tak, ten pierwszy plik to obraz. Tego nie należy wypakowywać, nie wiem czemu bierze ci to jako archiwum, olej to. Wystarczy, że na tym 1 pliku z rozszerzeniem iso wykonasz patch 360 WAVE Patcherem na np. WAVE 3. To koniec roli 1 pliku. Drugi plik potrzebny jest do nagrania na płytę. To ten plik dodajesz jako grę w IMG BURN, a nie ten iso. Nie patrz się, że ten plik dvd zajmuje tylko parę kb. Jak wybierzesz do nagrania tylko ten plik dvd, będzie wszystko ok
     
  10. no1safe

    no1safe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    146
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Call.of.Duty.Modern.Warfare.2.PAL.PL.UNKNOWN.iso <- to jest właśnie obraz gry i to jest ten, który chcesz przerobić. Nic nie wypakowuj.
    Call.of.Duty.Modern.Warfare.2.PAL.PL.UNKNOWN.dvd <- po przerobieniu .iso otwórz ten plik przy pomocy IMGBurn, czy innego programu do nagrywania i wypal płytkę.

    pfi_2a4ccbd3.bin to plik którego używa się przy przerabianiu gier na Wave3 w abgx360. Jeśli już to zrobiłeś, to go zignoruj.
     
  11. siwulec82

    siwulec82 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    wiesz nagrywac umiem i wiem jaki plik wybrac:) ale DZIĘKUJE chodziło mi czy mam dobra kopie. czyli moge spokojnie nagrac tak??
    a i co z ta aktualizacja konsoli do tej gry??
     
  12. siwulec82

    siwulec82 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    a plik dvd musze utworzyc tak?? ten "layerbreak itp"?????ostatnie moje pytanie i wypalam najwyzej plytka za 12 zl poleci do kosza:/
     
  13. no1safe

    no1safe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    146
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Plik .dvd już masz, czyli Call.of.Duty.Modern.Warfare.2.PAL.PL.UNKNOWN.dvd. Ewentualnie otwórz go notatnikiem i sprawdź czy wygląda on tak:
    Jeśli tak, to wszystko jest ok i możesz wypalać.
     
  14. siwulec82

    siwulec82 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Chłopaki dziękuje baaaardzo pierwszy raz ktoś mi tu pomógł a nie odesłał do tematu :)gdybyśmy się kiedyś spotkali macie beczkę piwa:) jak wypalę to napiszę czy poszło:)a co z ta aktualizacją konsoli do tej gry??
     
  15. no1safe

    no1safe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    146
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jeśli zapyta cię o aktualizację, to po prostu ją zainstaluj. Nie powinno być problemów.
     
  16. siwulec82

    siwulec82 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Jak władowałem plik do imgburn to wyskoczył mi błąd

    you should have selected the dvd file and not this one.
    I'll do it for you automatically this time, but don't do it again
    ????
     
  17. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    poradniki - iso - poczytaj - nie pytaj
     
Wczytywanie...

Poleć forum