1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

wave 4+tekken

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez graba, Październik 29, 2009.

  1. graba

    graba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    K.O
    Witam.mam problem z tekkenem 6.w mojej konsoli mam przerobke ixtreme 1.51.pat****e gre z wave 4 na wave 3 wg. poradnika z forum,niestety nie wszystko jest zaznaczone na zielono abg.bmp
    gdy wkladam gre do konsoli wykrywa mi ja jako film dvd.wiem ze juz bylo tworzonych wiele takich tematow,ale zaden nie odp. na moj problem.aha wersja tekken jaka sciagnalem to Tekken 6 RF X360-GDL.z gory dzieki za pomoc:D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    Kolego czytaj poradniki na forum tam masz wszystko dokaldnie opisane!
     
  4. termbest3

    termbest3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    prosze linka do poradnika bo nie moge znalezc :/
     
  5. graba

    graba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    K.O
    przecierz napisalem ze robilem wszystko zgodnie z poradnikiem na TYM forum...
     
  6. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    To jak nie jest wsio na zielono to cos spieprzyles.Rob dokladnie wg poradnika to ci wyjdzie
     
  7. tomabiker

    tomabiker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja mam identyczny problem jak kolega... też robię wszystko według poradnika...
     
  8. MasterRazoR

    MasterRazoR Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wyłącz neta, przeinstaluj abgx i pat****... gra powinna śmigac ( oczywiście jak bd patchował to neta nie włączaj) u mnie działa to. Pozdro.
     
  9. graba

    graba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    K.O
    nom okazalo sie ze u mnie tez to zadzialalo...temat do zamkniecia
     
Wczytywanie...

Poleć forum