1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

WAVE 4 w Modern Warfare 2

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Sibrand, Listopad 2, 2009.

  1. Sibrand

    Sibrand Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Mam kilka pytań. Jest do ściągnięcia Modern Warfare 2 WAVE 4.
    1. Co to jest WAVE 4?
    2. Jeśli mam Ixtreme 1.51 to czy będzie mi chodzić?
    3. a jeśli nie to co mam zrobić żeby chodziło ?
    Z góry dzięki:D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    1. Opcja szukaj
    2. Opcja szukaj
    3. Opcja szukaj...

    Wszystko wałkowane na forum 100x dziennie
     
  4. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    To tylko mały świeżak, można mu odpowiedzieć ładnie. Po to w końcu jest forum "Dla świeżaków"

    1. Nowa fala zabezpieczeń.
    2. Nie.
    3. Wgrać 1.61
     
  5. Sibrand

    Sibrand Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Jak mam wgrać? Czy mam wysłać jakiemuś gościowi co mi przerobi konsole na 1.61 czy jest jakiś inny sposób?
     
  6. ufoludekcrezy

    ufoludekcrezy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska .
    I tu się mylicie sciagnelem od #igorro i wgralem ix1.61 wiec albo wstawka lipna albo fake....
     
  7. joker345

    joker345 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1. Nowe zabezpieczenie od M$
    2. Podejrzewam że jak uzyjesz 3nd wave patch będzie chodzić a jak nie --->http://www.exsite.pl/gry_na_konsole...yine-informacje-o-konsola-softy-flashe-i.html
    3. ^
     
Wczytywanie...

Poleć forum