1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

wave 4 ---> wave 3 a nowy ixtreme

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Sonval, Listopad 15, 2009.

  1. Sonval

    Sonval Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Siema czy jeśli spaczuje gry wave 4 na wave 3 czy nowy ixtreme na liteona odtworzy mi je bez żadnych ceregieli ? bo wiem że w przypadku wave 3--->wave 2 i ixtreme 1.6 są takie problemy.

    P.S wiem że na 101 % był taki temat ale wyszukiwarka wypluwa mi 11 stron z czego nie ma tego właściwego.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rider112

    Rider112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeżeli chodzi o ixtreme 1.61 to on ci odpali gry z wave 4 bez konieczności przerabiania na wave 3.
     
  4. p9p

    p9p Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeśli spaczujesz gry wave 4 na wave 3 to nowy ixtreme 1.61 ich nie odtworzy
     
  5. AnarchyMen

    AnarchyMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    509
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grudziądz
    Dexter mi mówił że nowy Ix odtworzy wszystko :p
    Ix 1.61 dla Benq i Samsunga też otwiera Wave 3 bez problemu
     
  6. zary

    zary Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    chyba że użyjesz activate.iso
     
  7. Sonval

    Sonval Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale sęk w tym że nie chce uzywac activate
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jak wyjdzie to sie dowiesz
     
Wczytywanie...

Poleć forum