1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wave 4

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Becuś, Październik 23, 2009.

  1. Becuś

    Becuś Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    286
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam, czy Wave 4 można przerobić jak na Wave 2 dzięki 3rd.wave.patch? Czy taka gra będzie działać?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mamooth

    mamooth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    tak bedzie dla posiadaczy 1.4 i 1.5 nic sie nie zmienilo
     
  4. Becuś

    Becuś Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    286
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  5. Mamkers

    Mamkers Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a na 1.6 bedzie normalnie chodzic? Nie trzeba bedzie czekac na tego 1.6.1?
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    dla wave 3 jest patch zmieniający wave4 na wave3 lub używanie activate.iso
     
  7. Mamkers

    Mamkers Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jak bede uzywac tego activate.iso czy spat****e sobie gierke to banana nie zalapie?
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nikt tego nie wie... jeżeli grasz online to tak czy siak możesz dostać bana. podobno jak się patch uje i używa activate.iso to się ingeruje w obraz gry i łatwiej dostać bana. Ale ile w tym prawdy tego nikt nie wie
     
  9. tonyjaa204

    tonyjaa204 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gliwice
    Prawda jest taka, że w Polsce nawet za granie przez live na oryginałach można wyłapać bana.
     
  10. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
  11. Mamkers

    Mamkers Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a aktualnie to jakie gierki sa na wave 4?
    I jakie sie maja na nie pojawic w najblizszym czasie?
    I to active.iso trzeba nagrac na dvd dl+?
     
  12. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    1. w dziale gry masz spis takich gier
    2. nie wiemy, ale pewnie coraz więcej
    3. tak na DL
     
  13. Havi

    Havi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie jakim programem przerobie wave 3 i 4 na wave 2 zeby mi dzialaly nowe gry na ixtreme 1.5... Szukałem na forum ale nic niemoglem znalesc.
     
  14. liroy_ek

    liroy_ek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  15. Mizuro

    Mizuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Sprawdzał ktoś czy gry posiadające Wave 4 i przerobione za pomoca 3rd Wave Mod Patch na Wave 2 rzeczywiście działają na Ixtreme 1.41/1.5?
     
  16. gangster6669

    gangster6669 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2007
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mirsk
    Ja właśnie sprawdzam, dam znać za jakieś 20 minut.

    EDIT:
    Potwierdzam, gry z wave4 przerobione programem 3rd.wave.patch działają na ixtreme 1.5.
     
  17. gangster6669

    gangster6669 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2007
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mirsk
    Przed chwilą posiedziałem troche przy tej grze przerobionej przeze mnie i okazuje się ,że tekstury się nie dogrywają i gra się zawiesza. Więc żeby gra poszła na ix 1.5 należy ją najpierw przerobić na wave 3 a potem programem 3rd.wave.patch.
     
  18. adsonq

    adsonq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam taki problem mam iXtreme 1.51 i nowe gry mi nie chodza typu Pro Evolution Soccer 2010 czy Fifa 2010 czy jest to spowodowanie Wave 4 jestem świeżak nic na ten temat nie wiem.Poczytałem troche o tym ale chciałabym sie upewnic czy ja musze nagrac activate.iso na plyte i czy to u mnie wypali czy musze szukac innego rozwazania.
    z głory dziekuje wam za odpowiedz.!
     
  19. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie masz iX 1.51 tylko 1.5 najwidoczniej...

    Musisz patchować obraz gry żeby Ci poszło

    Fifa i PES mają jeszcze wave3
     
  20. adsonq

    adsonq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mogłbys mi to bardziej wytłumaczyc czym mam to zrobic itp
     
  21. adsonq

    adsonq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli tym activite.iso nie da rady?
     
Wczytywanie...

Poleć forum