1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wave 5 na Wave 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Farson, Marzec 2, 2010.

  1. Farson

    Farson Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.

    Czy jest możliwość spatchowania gry z Wave 5 na Wave 3?Jeśli tak to w jaki sposób, ponieważ XboxWavePatcher póki co nie obsługuję Wave 5, a w abgx360, chyba nie ma takiej możliwości.

    Z góry dzięki za odpowiedź:shisha
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    360 waves patcher , poza tym jeśli masz ix 1.6 lepiej nagrać płytę z activate.iso niż paczować obraz .
     
  4. Farson

    Farson Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki.Ale nie wiem jaki mam napęd :p.Jest jakieś active iso na wszystkie napędy?poza tym w 360WavePatcher nie ma obsługi Wave 5
     
  5. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
  6. jajosnack

    jajosnack Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    360 waves patcher odczyta to jako Wave 4.I można normalnie spatchować.
     
  7. Farson

    Farson Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. Speed911

    Speed911 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To ja od razu skorzystam skoro taki temat powstał. Na razie nagrywałem gry z wave 2 i nie miałem problemu. Jeżeli chciałbym nagrać grę z wave 6 (jest chyba taki, bo widziałem na xbox360iso.com) to można ją przerobić na wave 3 (mam 1.6 więc czyta tylko do wave 3 zgadza się) i będzie wszystko grało? Bo facet, który mi przerobił mówił, że wystarczy zmienić wave (a na to, że zapytałem dlaczego nie 1.61 to niby ta wersja nic nowego nie wnosi, co do 1.6). A przecież 1.61 czyta wave 4. Tak przynajmniej czytałem. Więc mogę normalnie przerabiać, 360 waves patcher z wave 6,5 i 4 na 3 mając iXtreme 1.6, bez potrzeby używania activate.iso. Z góry dzięki za odpowiedź, bo jeszcze nie szukałem tego, bo nagrywałem starsze gry.
     
  9. Speed911

    Speed911 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ktoś popdopier? Mam zamiar zagrać Bad Company 2 i chce więdzieć czy mi zadziała.
     
  10. SebeekS

    SebeekS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    471
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    360 waves patcher pokazuje tylko do wave4 ale to nie problem, poprostu jeśli pisze 4 a ty sprawdzałeś w abgxie że jest 5 lub 4 to pat****esz 360 waves patcherem na wave3 i działa :)
     
  11. Speed911

    Speed911 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  12. tron12

    tron12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , rowniez sie podepne do tematu , mam gre z Wave 6 i juz tak latwo sie nie da 360 waves patcherem , program nie rozpoznaje Wava i oczywiscie moze przerobic ale gra i tak nie pojdzie np.jak przerobimy na Wave 3 , sam szukam odp jak z tego wybrnac . Pomozcie ?
     
  13. popino

    popino Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2010
    Posty:
    128
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    oczywiscie ze pujdzie,robie tak caly czas i nie ma problemow.Z wave 6 i 5 na 3 za pomoca 360wavespatcher
     
  14. Shiliat

    Shiliat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2008
    Posty:
    185
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Przemys›l, Poland
    Dobra podczepię sie i odgrzeje kotleta ;-)

    Mam na swoim staruszku 1.41 ixtrema ;-) i chciałbym zagrać w gry z 2010 roku a one niektóre maja z tego co widzę wave 5-6 np. Fifa 2011 na obraz w wave 5 tak mi sie zdaje i czy mogę go spathowac jakoś do wave2(1.41 ixtreme)?? Czytałem gdzieś ze należało by zrobić od tyłu czyli z 5 na 4 z 4 na 3 a potem na 2.
    [​IMG]
     
  15. Shiliat

    Shiliat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2008
    Posty:
    185
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Przemys›l, Poland
    UP z moim problemem ...
     
  16. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Od razu na wave 2

    Sent from my X8 using Tapatalk :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum