1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wave 5 w nowych grach

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez csdesign, Listopad 13, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. csdesign

    csdesign Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zwolle, NL
    Niecały miesiąc temu Microsoft wprowadził nowe zabezpieczenie w postaci nowej partycji wideo (wave4) a już dziś oficjalnie wiadomo że wraz z ukazaniem Left 4 Dead wprowadzono jeszcze nowsze zabezpieczenie w postaci wave 5 :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pendive

    Pendive Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    JWR
  4. bbong

    bbong Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    link do źródła by sie przydał
     
  5. csdesign

    csdesign Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zwolle, NL
    Na 100% L4D posiada wave5, co do przyszłych tytułów można się domyśleć że z pewnością będą posiadały również wave5.
     
  6. brattanek

    brattanek P2Mforum.info Członek Załogi Administrator Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2007
    Posty:
    1354
    Polubienia:
    530
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KTW
    [​IMG]
    wiec do konca nie wiem
     
  7. livingfear

    livingfear Guest

    to nie jest prawda!!!
     
  8. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka
    Wave to nie zabezpieczenia!
    Traktujcie to jako generacje gier.
    Dlaczego wave5? A dlatego , ze wyszla nowa aktualizacja - Facebook , Twitter i zostanie ona umieszczona na plytach z nowymi grami.
    Spodziewajcie sie nowego wave za kazdym razem , gdy pojawi sie jakas nowa , wazniejsza , powazniejsza , wieksza aktualizacja systemu:)
     
  9. pawel1902

    pawel1902 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    234
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Świętochłowice
    przecież widać na screenie że wave 4 to jakim cudem może to być WAVE 5 napiszcie prawda czy nie ??
     
  10. p9p

    p9p Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    video partycja ma wave-5 :eek: pfi ma wave-4
     
  11. Flaszka

    Flaszka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Niech ktoś pobierze L4D-2 co posiada BARDZO szybką prędkość dwnl, i niech sprawdzi w abgx, na the pirat bey już jest do pobrania wersja od RF. Jest koment do torrenta że gra ma wave 4.
     
  12. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska

    to co znów będą kombinacje z abgx360 bo nie będzie czytał wave5?

    najlepiej jak by ten c4eva czy jak mu tam,wypuścił już tego nowego ixtreme.
     
  13. newbie

    newbie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  14. Flaszka

    Flaszka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Macie cytat z komentarzy do torrenta z pirat beja :
    "
    Komentarze

    enrque na 2009-11-13 16:42 CET:
    please lenguages ? spanish
    por favor sabrias decirme si esta en español?
    gracias - thanks

    soldam123 na 2009-11-13 16:43 CET:
    Thanks for the upload!

    Dark_Knight1 na 2009-11-13 17:40 CET:
    Thank You again Groo. Modern Warfare 2, Assassins Creed 2 and Left 4 Dead 2. I am done. Call me when The Saboteur is uploaded. I don't ever go on Xbox Live so I'll be installing all this game on my 120gb HD Elite.

    tisemann na 2009-11-13 19:22 CET:
    Left 4 Dead 2 is actually supposed to be wave 5. So if you're on iXtreme 1.6 or 1.61 and can't get it to work, get out your good ol' activation disc.

    tisemann na 2009-11-13 19:28 CET:
    Hmmm, conflicting information, it's wave 4 after all. Sorry about that.

    tisemann na 2009-11-13 19:42 CET:
    I did some abgx360 checking. Seems to be wave 5 after all. But it's detected as wave 4 in abgx360, so this one's going to cause some confusion...

    ocelotrev7 na 2009-11-13 20:26 CET:
    I am

    ocelotrev7 na 2009-11-13 20:28 CET:
    I am downloading it from dream-tracker with good speed(900kb/s).Sign up is open and it is freeleech.
    "
    Zobaczcie komenty tisemann'a
     
  15. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Gry z wave5 działają na:
    Hitachi - iXtreme 1.51
    Samsung / Benq - iXtreme 1.61

    Nie działają:
    Reszta firmware/napędów - wymaga do uruchomienia activate.iso

    wave to nie zabezpieczenie :)
     
  16. pawel1902

    pawel1902 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    234
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Świętochłowice
    no ale będzie szło przerobić z wave 5 na wave 3 tak jak to było z wave 4 na 3 czy nie ??
     
  17. csdesign

    csdesign Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zwolle, NL
    Będzie można przerobić bez problemu.
     
  18. abad0n

    abad0n Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    LDZ
    Tak więc zeby rozwiać wszelkie wątpliwości L4D zawiera SystemUpdate 8507 w partycji wideo, co oznacza kolejna generacje WAVE (zmiana położenia plików wględem WAVE4). Tak mamy doczynienia z nowym WAVE zwanym dalej 5.
     
  19. mat01

    mat01 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2009
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Bedzie dzialalo, rownie dobrze mozesz przerobic na wave2 ;) Ciekawe kiedy wyjdzie nowa przerobka do litkow
     
  20. seven89

    seven89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ACII ma jeszcze Wave4 ta?
     
  21. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Tak, po co pytasz w tym temacie. Wprowadzacie tylko niepotrzebny burdel i offtop.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum