1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

WAVE 6 sie pojawil !!!

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez filemon1993, Styczeń 9, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. filemon1993

    filemon1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    Na naszym forum w dziale download pojawił się http://xboxforum.pl/pozostale-%BCrodla-f26/army-two-40-day-wave-6-a-39375.html. Czy to znaczy ze już jest WAVE 6 . Czyli ciekawe czy activate ISO wystarczy do uruchomienia !!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lansio94

    lansio94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chorzów
    Z tego co słyszałem na pewnym forum gra jest na Wave 5 i chodzi na activate.iso
     
  4. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    chłopie nie rozpędzaj się! Jak coś to dopiero WAVE 5, a nie 6 :p
     
  5. pitimor

    pitimor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Kto wymyślił to Wave 6? Na największych stronach o X360 nie ma nic na temat Wave 5, co dopiero 6.
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  7. Senseipl

    Senseipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. lansio94

    lansio94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chorzów
    Rozumiem że gry z WAVE 6 dalej będą działać na activate.iso?
     
  9. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka
  10. dawidldz

    dawidldz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Niech ktoś potwierdzi czy Wave 6 chodzi bez problemu na ixtreme 1.61
     
  11. simi225

    simi225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    jesteś ?
    hmmm... a problemu z przerobieniem na wave 4 nie bedzie ?
     
  12. pietrasz

    pietrasz Guest

    Da się przerobić na wave 4 , nawet na wave 3 :)
     
  13. gimi

    gimi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczytno
    widze ze ms robi co moze ;D
     
  14. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    IExtreme 1.61 i 1.6 Non stealth patched i 1.51 (Hitachi) uruchamia każdą grę bez względu na Wave. Za to na 1.6 odpala każdy Wave tylko za pomocą activate.iso (mówie o 0obrazach nie patchowanych)
     
  15. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    iX 1.61 nie odtworzy patchowanych
     
  16. kobzuch

    kobzuch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No, nie wiem. Wydaje mi się, że to wave4 (tak przynajmniej wygląda to na stronce, z której często korzystam). Może po prostu spatchowali grę, ale abgx pokazuje podobno wave4 (a jak wiadomo abgx "naprawia" zabezpieczenia w przypadku spatchowanych gier). Tak, czy siak, premiery oficjalnej jeszcze nie było, więc na razie daję sobie spokój z tą grą.

    A jednak. Post http://xboxforum.pl/aktualnosci-f9/army-two-40th-day-nowe-wave-39295.html ujawnia chyba nowy wave...
     
  17. livingfear

    livingfear Guest


    Jeden błąd Ci się wkradł.Mianowicie na 1.6 za pomocą acivate iso odpalam wszystkie gry,nawet te wcześniej patchowane z wave 3 do wave 2.Także,nie ma gier ,które nie można by odpalić na ixtreme 1.6.
    To tak dla tych co nie wiedzą:shisha
     
  18. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    mam pytanie czyli np jak będzie to gra Wave6 i jak posiadam ix1.6.1 to uruchomi mi normalnie,czy muszę używać activate.iso?
     
  19. livingfear

    livingfear Guest

    tego nie wiem,wiem,że activate iso używa sie do ix 1.6 a nie 1.61
    Prawdopodobnie za pomocą activate iso nie uruchomisz tej gry na ixtreme 1.61.
     
  20. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    niech ktoś potwierdzi czy na 1.6.1 chodzi bez problemu,trzy trzeba activate.iso
     
  21. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    To ja mam pytanie. Jeśli to autentycznie jest wave 6 to gdy zpat****e go do wave 4, odpali na litku 1.61?

    L4D2 odpala na 1.61 bez patchowania?
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum