1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

WAVE - całkowity początek

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez maggisto94, Grudzień 13, 2009.

  1. maggisto94

    maggisto94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam !

    Przeszukałem forum ale jakoś nie znalazłem.
    A mianowicie: O CO CHODZI Z TYMI CAŁYMI WAVE'ami??
    Możecie mi wytłumaczyć co to jest i do czego służy?

    Z góry uprzejmie dziękuje .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    WAVE SĄ TO PEWNEGO RODZAJU ZABEZPIECZENIA ALE to nie do końca tak. Powiem ci tak


    Ixtreme 1.4-1.5 wave 1 i 2 lub patchowane na wave 2 gry z wave 3 i 4
    Ixtreme 1.51 z Napędem hitachi wszystkie wave
    Ixtreme 1.51-1.6 Wave 3,2,1 lub patchowane wave 4 na wave 3
    Ixtreme 1.61 wave 1,2,3,4
     
  4. DusiekPL

    DusiekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2008
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grójec
    Coś słabo chłopie szukałeś .
    WAVE to są pliki video w grach na xboxa 360. Często trzeba obrazy gier przerbiać aby móc je odtworzyć, jeżeli tego nie zrobisz konsola nie odtworzy Ci gry gdyż nie obsługuje danego formatu. Oczywiście można też przerobić napęd odpowiednim firmware i też będzie dobrze :)
     
  5. vaalery

    vaalery Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dodam ,że fimware Xtreme nie potrzebuje stealth files przez co ominie każdy wave.
     
  6. samar360

    samar360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A powiedzcie mi mam ixtreme 1.6 ale jak nagralem gre to mi jej nie odtworzył. Musialem nagrac Acitw iso - wlazyc ja - wyciagnac po zaladowani - i wsadzic gre i dopiero mi otwoera gre.

    Czym to jest spowodowane? Tym ze gra ma wave 5? i czy da sie to jakos pominoc b y nie mieszac tymi plytami?
     
  7. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Jest to spowodowane Wave 4 czyli tym nowym sposobem "kodowania" tych gier.
    Jezeli nie chcesz mieszac z tymi plytami to pat**** gry do wave 3 z wave 4 albo czekaj na nowszy flash :D
     
  8. samar360

    samar360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A pokierujesz mnie do tego programu i opisu paczowania bo szuka i nie moge znalesc ;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum