1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wave gry, a napęd Hitachi.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Hakuo, Lipiec 26, 2011.

  1. Hakuo

    Hakuo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chciałbym sobie nagrać płytę z grą Assassin's Creed II. Posiadam napęd Hitachi(nie wiem jaka przeróbka). Czy przy tej grze trzeba zmieniać wave, lub coś innego kombinować i w ogóle jakie wave odczytuje mój napęd? Z góry dziękuję za odpowiedź.
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pelikan15

    pelikan15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nysa
    Kiedy xbox byl przerabiany ?
     
  4. Hakuo

    Hakuo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie nie wiem, poprzedni właściciel powiedział mi, że to przedostatnia wersja flasha, albo 1.5 albo 1.6 w napędzie hitachi.
     
  5. pelikan15

    pelikan15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nysa
    Próbowałeś nagrać gre w oryginalnym WAVE ? Najlepiej spróbuj WAVE 3
     
  6. Hakuo

    Hakuo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W agbx360 piszę Waves 4th-11th lub coś takiego, jak można przerobić to na wave 3?

    EDIT: Spatchowałem grę do wave 3 przez 360wavespatcher i jak wsadziłem płytkę do napędu było ''Odtwórz DVD'' i pokazały się przyciski jak przy filmie. Co mogłem źle zrobić? Czy mój napęd odczyta Wave 4?
     
Wczytywanie...

Poleć forum